Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Başkent Kulisi programının başarısı sebebiyle Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Türkiye’nin en köklü meslek kuruluşlarından Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından verilen Medya Oscarları bu yıl da sahiplerini buldu. Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programı, "Yılın Aktüel Siyasi Programı Medya Oscar'ı" ödülüne layık görüldü.

RTGD 2019 Yılı Medya Oscarları

Tarafsız Bölge programı ile CNN Türk'ten Ahmet Hakan Coşkun, kuşak haber programı kategorisinde TRT Haber'den Cengizhan Cevahiroğlu, güncel program kategorisinde Beyaz TV'den Ferda Yıldırım, kısa belgesel programı kategorisinde Toplumsal Hafıza programıyla A Haber'den Haktan Uysal, aktüel siyasi program kategorisinde Başkent Kulisi programıyla Kanal 7'den Mehmet Acet, ekonomi kuşağı kategorisinde A Para'dan Şafak Tükle Uysal ile Seans Öncesi programı, ekonomi programı kategorisinde Piyasa Hattı programıyla Bloomberg HT'den Gizem Yılmaz, spor programı kategorisinde Son Sayfa Programı ile A Spor'dan Mustafa Göksu ödül aldı.

Televizyon dizisi kategorisinde Atv'den Hercai, kadın oyuncu kategorisinde Kanal D Hekimoğlu dizisinden Ebru Özkan, erkek oyuncu kategorisinde Atv'den Kuruluş Osman dizisinden Burak Özçivit, yarışma programı kategorisinde Atv'den Kim Milyoner Olmak İster programıyla Kenan İmrizalıoğlu, radyo kategorisinde Polis Radyosu, radyo yapımcısı kategorisinde TRT Türkü Radyosu'ndan Türküler Ne Der programıyla Mehmet Özbek, yerel kanal kategorisinde Afyonkarahisar'dan Kanal 3 ödüle layık görüldü.

Mustafa Cambaz Özel Ödülü 24 Tv'de An ve Zaman programıyla Koray Şerbetçi'ye ve Nursal Tekin Özel Ödülü ise Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ekibine verildi.

Törene, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de katıldı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Leyla 14.01.2021 09:33
    Mehmet Acet ve tum kanal 7 çalışanlarının başarılarının devamini dilerim.tebrikler
  • Hayran Adam 13.01.2021 22:15
    Mehmet Acet harbi harbi bu ödülü en çok hakeden isim, garibim kalemiyle ne mücadeleler veriyor, şapkadan ne tavşanlar çıkarıyor, gerçek bir kalemşör. Gerçekten tebrik takdir ve teşdi ediyorum kendilerini, inanılmaz tarafsız bir adam.