Mucize Doktor'da ayrılık çanları çalmaya başladı! Fenomenleşen ismin dizideki ömrü tükendi...

Mucize Doktor dizisinin başlangıç yaptığı günden bu yana espritüel kimliğiyle ekibin neşesi haline gelen Korhan Herduran hiç hesapta olmayan kararla veda etti. Mucize Doktor'daki konumu sayesinde oyunculuk kariyerinde yadsınamayacak bir sükseye ulaşan Korhan Herduran'ın beklenmedik ayrılık mesajını görenler neye uğradığını şaşırırken, üzüntülerini dile getiren yorumlarda bulundular.

Mucize Doktor'da ayrılık çanları çalmaya başladı! Fenomenleşen ismin dizideki ömrü tükendi...
Mucize Doktor'da ayrılık çanları çalmaya başladı! Fenomenleşen ismin dizideki ömrü tükendi...
GİRİŞ 21.01.2021 23:06 GÜNCELLEME 21.01.2021 23:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor dizisindeki eğlenceli halleriyle seyircisini keyiflendiren ve kısa bir zaman dilimi içerisinde geniş bir kitlenin sempati beslediği bir oyuncu olan Korhan Herduran'ın ani ayrılığı sosyal medya kullanıcılarının gündemine taşındı. Mucize Doktor bünyesinde oyunculuk alanındaki marifetlerini en iyi şekilde gösterme imkanı bulan ve böylece tanınırlığı da katlanarak artış gösteren Korhan Herduran'ın veda mesajı sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. 

Maraşlı'da ortalığı birbirine katan iddia: Seranay Sarıkaya gelecek mi? Şaşırtıcı açıklama!

Kuruluş Osman dizisinde buram buram tarih kokan sahne! Kuruluş Osman'da muazzam direniş örneği

 

Mucize Doktor'da gülmekten kırıp geçiren sahnelerde imzasını taşıyan Korhan Herduran, aktif biçimde kullandığı sosyal medya hesabı aracılığıyla artık kadroda yer almayacağını belirten gönderi yayınlamasının hemen ardından yorum bombardımanına tutuldu. Mucize Doktor'da üstlenmiş olduğu Güneş karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Korhan Herduran, ''Ben gerçekten inanıyorum! Her şey hepimiz için çok güzel olacak.'' sözünün özellikle altını çizerek şu veda mesajını gerçekleştirdi:

Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı BAŞLADI MI? Ağrına gitti! Burnunun direği sızım sızım sızlıyor...

Son Yaz 4.bölüm fragmanı duyuruldu mu? Kalbinin sesini mi dinleyecek yoksa gafil mi avlanacak?

MUCİZE DOKTOR'A VEDA EDEN KORHAN HERDURAN: ''BİRDEN BAŞLAR BİRDEN BİTER...''

 "Evet bir şekilde geldik Mucize Doktor serüveninin sonuna. İsmi gibi bizi mucizelere tanık eden bir proje oldu. Rol arkadaşlarım dostlarım oldu, birlikte oynamaya can attık, Berhayat Hastanesi'ne birlikte can verdik. Kamera arkasındaki tüm ekip alkışın çoğunu hak ediyor. Kendi adıma hepsini alkışlıyorum. Bizi evlerinize kabul eden siz sevgili seyircilerimize şükranlarımı sunmayı borç bilirim. Bizim işler böyledir birden başlar birden biter bazen. Sevginin, saygının, liyakatin, adaletin esas olduğu sağlıklı bir dünyada yeniden yeni hikayelerle buluşmak dileğiyle.

MUCİZE DOKTOR'DAN AYRILAN KORHAN HERDURAN KİMDİR?

Mucize Doktor dizisiyle son dönemlerin yıldızı parlayan isimlerinden Korhan Herduran, 6 Ağustos 1988 senesinde Antalya'da hayata gözlerini açmıştır. Lisans öğrenimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservataurı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. 1.78 metre boya ve 80 kiloya sahip olan Korhan Herduran, oyunculuk tecrübesini ilk defa 2010 senesinde gösterime giren Saklı Hayatlar isimli sinema filmi projesiyle yaşamıştır.

Deliha, Düğün Dernek, Çalgı Çengi İkimiz ve Kardeşim Benim 2 gibi beyaz perde projelerinde kameralar karşısına geçen Korhan Erduran; Yalan Dünya, İşler Güçler, Kardeş Payı, Güldür Güldür ve Eğlendirme Dairesi isimli televizyon dizisi yapımlarında kendini göstererek adından söz ettirmiştir.

YORUMLAR 9
  • Bts fan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa gitmeseydin keşke
    Cevapla
  • Ayfer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli bi dizi beğenerek izliyoruz güneş hemşire bizi güldüren tek kişiydi özliycez
    Cevapla
  • Jğr 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke diziden ayrılmasaydı bence Korhan bey de dahil mucize doktor oyuncuları hepsi gerçekten çok başarılı ve hiç birininde diziden ayrılmasını istemiyorum
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Her insan çıkarsa dizinin tadı kalmas
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    En lüzumsuz karakter çıkmış.
    Cevapla
  • Güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...