Kefaret 10.bölüm fragmanı var mı? Kefaret'te kavga başlatacak sahne! Olayın fitili ateşleniyor

Kefaret 9.son bölümde Ahmet'ten köşe bucak evladını saklayan Zeynep'in hazırlıksız yakalanmasıyla planları tepetaklak oldu. Kefaret son bölümde Meltem için tehlike çanları çalmaya başlarken yakayı ele vermemek adına ortalığı birbirine katacak hamlelerde bulunur. Zeynep'in gözünü açarak gerçeklerle yüzleşmesini isteyen Sinan'ın gizliden gizliye elini taşın altına koymasının akabinde Kefaret 10.bölüm fragmanı geldi mi?

Kefaret 10.bölüm fragmanı var mı? Kefaret'te kavga başlatacak sahne! Olayın fitili ateşleniyor
Kefaret 10.bölüm fragmanı var mı? Kefaret'te kavga başlatacak sahne! Olayın fitili ateşleniyor
GİRİŞ 18.01.2021 06:53 GÜNCELLEME 18.01.2021 15:00

Kefaret son bölümde; Zeynep'in evlat acısını göğüsleyerek yıllardır süren davasının peşinden kararlılık ve istikrarla giden Sinan, ulaştığı yeni ipuçları sayesinde yapbozun eksik kalan parçalarını tamamlamaya başladı. Kefaret 9.son bölümde; Hasretle yanıp tutuşan Zeynep'in döne döne her yerde aradığı yavrusundan ayrı kalmasında payı olanların izini süren Sinan, gerçek kızının kimliğini ve bulunduğu konumu deşifre edebilmek üzere varını yoğunu ortaya koydu. Diğer taraftan en başından itibaren arkasından çevrilen gizli işlerden haberdar olan Ahmet, bir hışımla soluğu Zeynep'in yeni evinde alarak kendisinden adeta sır gibi saklanan Elif'le tanışma fırsatı elde ederken, Meltem ise foyasının su üstüne çıkmasından tedirginlik duyup eli ayağına dolaşmasının ardından Kefaret 10.bölüm fragmanı bekleniyor. 

MasterChef Türkiye efsanesi Mehmet Yalçınkaya'nın eski halini görenler tanımakta güçlük çekti!

Son Yaz 4.bölüm fragmanı var mı? Önemli dönemece giriyor: Kaderini yeni baştan yazacak karar!

Radikal bir karara imza atan Ahmet, senelerce ayrı kaldığı Elif'le özlemini doyasıya dindirebilmek ve onunla tekrardan baba-kız ilişkisine dönerek sıkı bir bağ kurabilmek için çiftliğe yerleşmesinin akabinde Kefaret 10.bölüm fragmanı yayına girdi mi? Tüm bunların yanı sıra ağabeyinin cinayete kurban gitmesiyle başı beladan kurtulmayan Arzu, onun karanlık mazisinin faturasını öderken Zeynep ve Sinan arasında kıvılcımlar koparak birbirlerine karşı geçmişten bugüne hissettiği duyguları açıkça ilan etme imkanı doğmuştur.

Gönül Dağı 13.bölüm fragmanı: Ciğeri yanıyor! Can evinden vuracak haber: Derin hüsran kapıda...

Arıza 19.bölüm fragmanı verildi mi? Kırmızı alarm veriliyor: Silahlı saldırının göbeğine düştü!

 

KEFARET DİZİSİNDE DEPREM ETKİSİ MEYDANA GETİREN SAHNE!

KEFARET 10.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ Mİ?

Yönetmenlik koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu yapımcılığını Koray Şahin ve Fırat Parlak’ın üstlendiği, senaristliğini ise Melih Çam ve Mahinur Ergun’un kaleme aldığı 25 Film imzasıyla Fox TV ekranlarına her Pazar akşamı gelen Kefaret 10.bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmedi…

KEFARET 10.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Yurdaer Okur, Mert Fırat, Özge Özacar, Nurgül Yeşiçay, Lavinya Ünlüer, Ege Kökenli, Mine Kılıç, Enis Yıldız, Efe Deprem, Defne Günay, Ayşegül Cengiz, Nihan Durukan, Göktan Oktay Göztepe, Umut Öztok, Metin Yavuzoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kefaret 10.bölümüyle 24 Ocak Pazar tarihinde saat 20:00’da Fox TV kanalında sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!