Radyo 7 zirveye tırmanıyor

Hayata Müzik Katın sloganıyla, her tarzın en iyi eserlerini yayınlayan ve Türkiye’nin en iyi programcı ekibine sahip olan Radyo 7 zirveyi zorluyor. Radyo 7, son bir yılda ulusal radyolar arasında en çok dinlenen 3. radyo oldu.

Radyo 7 zirveye tırmanıyor
Radyo 7 zirveye tırmanıyor
GİRİŞ 21.01.2021 08:15 GÜNCELLEME 21.01.2021 11:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İleri düzeydeki teknolojik altyapısı ve özgün içerikleriyle, tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye tırmanan Radyo7, yapılan araştırmalarda yükselişini gözler önüne serdi.

YÜZDE 256'LIK BÜYÜME

Her yaşa ve her kulağa hitap ederek fark yaratan Radyo7, Kantar Media Araştırma Şirketi verilerine göre dinleyici kitlesini kuşatan tek radyo olma özelliğiyle, son 4 yıl içerisinde en yakın rakiplerine büyük fark atarak, dinleyici erişiminde %256’lık bir büyümeyle Türkiye tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Sosyal medya ve dijital platformlarda 1. ligi göğüsleyerek, her mecrada Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu olduğunu kanıtladı.

Kanal7 Medya gurubuna bağlı bulunan Radyo7, Ocak ayı itibariyle Bayrampaşa’daki yeni binasında son teknolojiyle dizayn edilmiş stüdyosunda, güçlü altyapısı ve kaliteli müzik arşiviyle yayın hayatına devam ediyor.

Dinlemek için; www.radyo7.com

İnstagram: @radyo7

Facebook: facebook.com/radyo7

YORUMLAR 20
  • Fatma özçelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki varsınız cansınız biz kocaman bir aileyiz herzaman gölgenizdeyiz tabiki radyo 7
    Cevapla
  • Nuray ayrılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Benimde bir numaram hiç kapatmıyorum hepinizi çok seviyorum yüreğinize sağlık Allah’a emanet olun
    Cevapla
  • Murat şahin40 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yayın politikası olduğu sürece radyo7 zirvede yanlız gölgesine bile yaklaşamazlar, Can’ ına, van’ ın v sine, umuduna , adamın dibi Zeyd ‘ ime, ve sayamadığım kardeşlerime saygı ve sevgilerimle yolunuz açık olsun
    Cevapla
  • Nurhayat Şen 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanal 7 radyo gerçek ten mükemmel hepsi öyle hiç kapanmaz arada bir oda mola verince
    Cevapla
  • Zuhal bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah gurur duydum radyomun başarısıyla ama bence kesinlikle haketti bu başarıyı, öyle kaliteli öyle adam gibi adam program sunucuları var ki dinlemek çok keyifli allah hepsinden razı olsun müzikten öte insanlık,hayat dersi herse y var benim radyomda daha n ince nice başarılar sizlerin olsun insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler