Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı: Savunmasız yakalıyor! Ezici ağırlığını tüm gücüyle bastırıyor

Mucize Doktor 46.son bölümde hastane kurallarına aykırı şekilde hareket ederek tepkilerin odağına yerleşen Ali'nin üst üste cezaya tabi tutulması gerginliğin dozunu çoğalttı. Mucize Doktor son bölümde kimsenin sözünü dinlemeyip başına buyruk davranan Ali arkasında destek bulamayınca yalnızlığı ve çaresizliği dibine kadar yaşadı. Demir'in evlilik teklifi hüsranla sonuçlanırken Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 26.01.2021 10:22 GÜNCELLEME 26.01.2021 12:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor son bölümde; Kritik ameliyat esnasında Ezo'dan gelen yardım çağrısı üzerine Ferman'ın emirlerine itaatsizlik ederek nöbet yerini terk eden Ali'ye peş peşe cezai yaptırım uygulanması krizin çığ gibi büyümesine neden oldu. Mucize Doktor 46.son bölümde; Ferman'ın şikayetiyle beraber hastanede acil durum toplantısı düzenlenerek her ne kadar cerrahi operasyon yapıldığı sırada Nazlı, Ali'nin savunmasını üstlenip Ferman'ın kararlarına karşı çıksa da başasistanlık görevine terfi edildi.

Uyanış Büyük Selçuklu 19.bölüm fragmanı: 'Küffara en ağır kılıcı vurduktan sonra sen kuşandın!'

Arıza 20.bölüm fragmanı girildi mi? Sağ gösterirken sol vurdu! Güvendiği dağlara kar yağıyor...

Öte yandan toplantıda bir diğer öne çıkan ayrıntı ise, nöbet tutarken hastaneden dışarı adım atmayıp görevinin başında olması gerekirken Ezo'nun peşinden giden Ali'ye hem kınama ve ameliyata girmeme hem de ekstra nöbet cezasına çaptırılmasının ardından Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı bekleniyor. Demir ise bir umutla elindeki tek taş yüzükle Açelya'nın önünde diz çökerek evlenme teklifi gerçekleştirse de aldığı olumsuz yanıt karşısında neye uğradığını şaşırıp dünyasının başına yıkılırken, hastanede tutunacak dalı kalmamayan Ali'nin güvendiği dağlara kar yağmasının akabinde Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı ekranda mı?

Kuruluş Osman 43.bölüm fragmanı: Kuyusunu kazacak plan! Köşe bucak kaçacak delik arayacak...

MUCİZE DOKTOR 47.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu, Reha Özcan ve Merve Bulut gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor 47.bölüm fragmanı ekrana geldi...

MUCİZE DOKTOR'DA TEPKİ ÇEKEN SAHNE! FERMAN'IN TUTUMUNA İSYAN ETTİLER...

MUCİZE DOKTOR 47.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 47.bölümüyle 28 Ocak Perşembe tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 7
  • Fikrim bu 3 yıl önce Şikayet Et
    FOX TV eğer reyting lerde üste duruyor sa savaşçı dizisi ve mucize doktorlar mucize doktorlar da da ali vefah adlı doktor sayesinde reytinğ yapıyor bence ali bu filmde bu kadar itilip kalkınmamalı başhekim diye koydukları oyuncu da çok kasılıyor eski başhekim daha iyi ve başarılı idi
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi
    Cevapla
  • .,... 3 yıl önce Şikayet Et
    bence öyle degil
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi
    Cevapla
  • Doğan Dağ 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasta yakınlarına tavsiye, "onun bir eşyasını eline al, ve ona odaklan." Din yok, Allahtan şifa bekle tavsiyesi yok. Bunlar yeni nesle neyi empoze ediyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!