Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı ''Vicdan azabından kahroluyor!'' Başını taşlara vuracak

Bir Zamanlar Çukurova 85.son bölümde suçunu itiraf edip adalete teslim olmak yerine arkasına bakmadan araçla kaçmayı tercih eden Behice'nin korkunç sonu herkesin derin nefes almasını sağladı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde saklanacak deliği kalmayan Behice'nin son gülüşünü atıp kendisini uçurumdan aşağı bırakmasıyla kimse elini kana bulamadan mesele komple çözüldü. Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı ekranda.

GİRİŞ 04.03.2021 15:15 GÜNCELLEME 04.03.2021 15:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova 85.son bölümde; Hünkar'ın ölümüne yol açan şahsın tutuklanarak yargılanması adına hummalı bir araştırma sürecinden geçen Züleyha, nihayet kanıt değeri taşıyan belgeler aracılığıyla Behice'nin suçunu itiraf ettirebilmek için karşısına dikildi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Ummadığı bir biçimde herkesin gözleri önünde yakayı ele vermesiyle dehşete kapılan Behice, bilhassa Demir'in gazabından korktuğu için Müjgan'ın otomobilini çalarak izini kaybettirmeye çalışsa da hem Fekeli ve Züleyha hem de Demir ve Şermin ikilisi bulunduğu noktayı tespit etmeyi başarmıştır.

Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı? Önemli yol ayrımına giriyor: Yüzleşme vakti gelip çattı!

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı? Haddini hududunu bilmeyeni elekten geçiriyor!

İşlediği kan donduran suçtan yüzü dahi kızarmayan ve yaptıklarından ötürü zerre kadar pişmanlık duymayan Behice, kayıplara karışmayı istese de buna kesinlikle müsaade edilmediğini ve Demir'in silahı kendisine doğrulttuğunu görür görmez intihar girişiminde bulunmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı bekleniyor. Hakim önünde hesap vermek ya da intikam arzusuyla dolup taşan Demir tarafından katledilmek yerine Behice'nin intihar yolunu seçmesi üzerine kimsenin geri dönüşü olmayan bir hata yapmadan meselenin çözüme kavuşmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı yayında mı? Ümit'in Demir'e karşı ilgisinin ve yakınlığının olduğunun açıkça farkına varan Sevda, evlilik birliğinin temelli bozulmasından ve Züleyha'nın manen hasar almasından endişe ederek Ümit'in derhal ilişkisini bitirmesi yönünde sert bir dille uyarı gerçekleştirmesi sahne oldu.

Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı: Cesaretinin meyvelerini yiyor! Çetin savaşı galibiyetle bitirdi

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 86.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu,  Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı yayına girdi...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA ORTALIĞI YIKIP GEÇEN SAHNE!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde; Her defasında şüpheli davranışlarıyla Fekeli'nin radarına takılan Fikret, sorguya çekildiği esnada daha fazla dayanayamayıp Adnan Yaman'ın oğlu olduğu hakikatini aşikar etmesi bundan böyle fırtınalı günlerin habercisi olacaktır.

Diriliş Ertuğrul'un ödüllü ismi Engin Altan'dan akla gelmeyecek girişim: İmzalar resmen atıldı!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 86.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 86.bölümüyle 3 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 15
  • Mukaddes 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıldır izlediğimiz dizinin güzelliğini umit denen kişi bozmasın keyfimizide kaçırmasın
    Cevapla
  • hayran 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi bitmesin çok güzel gidiyo soluksuz izliyoruz
    Cevapla
  • Funda 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen rica ediyorum ümit çıksin diziden yazik zuleyhaya
    Cevapla
  • Seyirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Umit demir iliskisi son bulsun. Dizinin keyfi kaciyor.
    Cevapla
  • Mebfure 3 yıl önce Şikayet Et
    Ümit çıksın gitsin dizinin tadı kalmadim
    Cevapla
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Ümit çıksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar