Mucize Doktor 52.bölüm 2.fragmanı: 'Başına çoraplar örüyor!' Ciddi krize davetiye çıkaran olay

Mucize Doktor 51.son bölümde mutluluğu ve üzüntüyü eş zamanlı yaşayan Ali, anlam karmaşası içinde sıkışıp kalırken en sağlam destekçisi Nazlı olacaktır. Mucize Doktor son bölümde, Ali'den uzak kalmaya tahammül edemeyen ve Nazlı ile samimiyeti hoşuna gitmeyen Ezo, hastanede Halkla İlişkiler Müdürü unvanıyla göreve başlamıştır. Yeni karar hastanede deprem etkisi meydana getirirken Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 04.03.2021 08:40 GÜNCELLEME 04.03.2021 08:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mucize Doktor son bölümde; Cinayete kurban giden Adil'in başına gelenleri hazmedemeyip normal yaşantısına adapte olabilmek ve kafasını meşgul eden soru yığınından kurtulabilmek noktasında güçlük çeken Ali, canını yakan duygularla boğuşmaktadır. Mucize Doktor 51.son bölümde, Çok uzun bir süredir kurduğu hayali nihayet gerçeğe dönüştürerek Nazlı'yla yepyeni bir başlangıca imza atan Ali, eşi benzeri bulunmayan sevince kapılmasının yanı sıra Adil'in yasını tutup efkarlanırken birbirinden farklı iki duyguyu aynı zaman diliminde yaşamasını bir türlü anlamlandıramaz.

Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı? Önemli yol ayrımına giriyor: Yüzleşme vakti gelip çattı!

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı? Haddini hududunu bilmeyeni elekten geçiriyor!

Ali'nin anlam veremediklerine tercümanlık edip ruhsal çöküntü içerisinden çekip çıkarabilmek için elini taşın altına koyan Nazlı onu bitip tükenmeyen sevgisi ve desteğiyle sarıp sarmalarken, aralarındaki yakınlık düzeyinin gittikçe arttığını gören Ezo'nun önüne geçemediği kıskançlık krizine tutulmasının ardından Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı bekleniyor. Ali'yle arkadaşlık ilişkisinin bozulmasını kabullenemeyen ve psikolojik kökenli rahatsızlığının da etkisiyle her geçen dakika saplantı haline getirmeye başlayan Ezo'nun ona daha yakın olabilmek amacıyla hastanede Halkla İlişkiler Müdürü olarak çalışma hayatına atılmasının akabinde Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı yayında mı?

Kırmızı Oda 27.bölüm fragmanı: Cesaretinin meyvelerini yiyor! Çetin savaşı galibiyetle bitirdi

MUCİZE DOKTOR 52.BÖLÜM FRAGMANI DUYURULDU!

Oyuncu kadrosunu; Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Ezgi Asaroğlu ve Merve Bulut gibi isimlerin oluşturduğu Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı aktarıldı...

MUCİZE DOKTOR 52.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaristliğini Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin üstlendiği, yapımcılığında ise Faruk Bayhan’ın bulunduğu MF Yapım imzasıyla Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı sürprizlerle dolu sahnelere imza atan Mucize Doktor 52.bölümüyle 4 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00'da seyircisini sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı saheneleriyle karşılayacak.

YORUMLAR 6
  • Derya çabadak 3 yıl önce Şikayet Et
    Pessssss artikkk
    Cevapla
  • Muhah 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı derecede pes dedim hatta peesss dedim.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Görmeden pes dedim. Fifa hiç aklıma bile gelmedi.
    Cevapla
  • Cüneyt 3 yıl önce Şikayet Et
    Pes doğrusu. İnanamıyorum. Pes demekten kendimi alamıyorum şu an.
    Cevapla
  • haklı 3 yıl önce Şikayet Et
    pes diyorum başka bir şey demiyorum
    Cevapla
  • ❤️❤️ 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı