TRT 1'den MİT destekli 'Teşkilat' dizisi! İHA-SİHA'lar nefes kesti! Kadroda bomba isimler...

Merakla beklenen dizinden ilk görüntüler geldi. TRT 1’in dünyadaki benzerleriyle yarışacak ölçüdeki yeni dizisi ‘Teşkilat’a ilişkin nefes kesen bir tanıtım yayınlandı. Heyecan fırtınasının yaşanacağı Teşkilat, 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1’de izleyiciyle buluşacak. Bir anda dikkatleri üzerine çeken dizinin güçlü oyuncu kadrosu da belli oldu.

GİRİŞ 27.02.2021 16:52 GÜNCELLEME 27.02.2021 17:59
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

‘Teşkilat’ dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşacak.

 Teşkilat' dizisi TRT1

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı ‘Teşkilat’ın ilk tanıtımı, diziye dair merakı arttırarak kısa sürede büyük ilgi gördü.

Teşkilat dizisinden ilk görüntüler

‘Teşkilat’, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.
 

Diriliş Ertuğrul'un favorisi Engin Altan'dan heyecanlandırıcı proje! İşitince mutlu olacaksınız




İLK KEZ BU BÜYÜKLÜKTE DİZİ ÇEKİLİYOR

Başkent’te uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor…
Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara’da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde “kötü adamların” kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nın bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek olan ‘ Teşkilat’, 7 Mart tarihinden itibaren her Pazar saat 20.00’de TRT 1’de olacak.

Dizinin yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlendi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 103
  • tuğçe 2 yıl önce Şikayet Et
    paltolu 5 saniye falan yanında bir kız var yotubda dizinin 1 saat 25. dakikada çıkıyor. youtubdan bulabilrsiniz ama ne yazıkki dizi ile alakası yokmuş üzgünüm o çocuğu bulamayacaksınız……………….
    Cevapla
  • semanur 2 yıl önce Şikayet Et
    teşkilat dizisinin 31. bölümü paris sahnesi mükemmeldi. birde birşey dikkatimi çekti caddede yürüyen bir çift var 1.25 dakikalarda falan o paltolu beyefendi anladığım kadarıyla çoğunun dikkatini çekmiş bende sandım yeni bir polat alemdar geliyor, yürümesi yakışıklılığı 3 saniyede bizi bizden aldı kim o bulun o çocuğu plase....
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    DAHA Önce yayınlanan yabancı versiyonlu TÜRKÇEYE UYARLANMIŞ SADECE SİHALAR EKLENEREK TEKRAR ÇEKİLMİŞ...
    Cevapla
  • Hüsam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana teşkilatın nımarasını verin !! ya da çabuk eniştemi bağlayın.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dizilerde Müslümanların İslam dini yaşayışı nerdeyse devre dışı. Kabul edilir şey değil. Yahu bu Milletin Camiileri var. Beş vakit namazı, Cuma namazı var. Oruç Ramazan ayı var. Zekat fitre sadaka var. Kandiller var, Umre ziyaretleri Kudüs Mekke Medine var. Hac ibadeti var. Tesettür var. Türklerin merkezi Anadolu yaşamı kültürü var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?