Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı 'İhtiras yılanının başını ezecek!' Ok yaydan çıkıyor...

Uyanış Büyük Selçuklu 23.son bölümde; İtibarını, intikamı ile yükseltmeye ant içen Melikşah, iş bitiriciliğini ve zekasını konuşturarak kutsal mızrağa sürdüğü zehirle İzakyos'un sonunu hazırladı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde, Melikşah'ın hakkından geldiği yanılgısına kapılıp zafer naraları atmaya başlayan İzakyos gafil avlanırken haneden bir küffar daha temizlendi. Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 08.03.2021 23:03 GÜNCELLEME 08.03.2021 23:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Karanlıklara savrulup nice badireler atlatan Sencer ile Turna beraber bir ömür paylaşmak üzere dünya evine girmeleri ve bilhassa Turna'nın hem eş hem de sırdaş ve yoldaş olacağının sözünü vermesi kalpleri ısıttı. Uyanış Büyük Selçuklu 23.son bölümde, Taşların yerine oturmasıyla beraber büyük sırdan nihayet haberdar olan Tapar'ın kendisini bildi bileli hasretini çektiği ve gönlündeki derin boşluğu hiçbir şeyle dolduramadığı Başulu'ya ''ana'' diye seslenmesiyle duygular sel olup aktı.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

Dur durak bilmeden yandaşlarını da arkasına dört koldan saldırıya geçen Sabbah, Melikşah'ın etki gücünü minimum düzeye indirebilmek için türlü yöntemlere başvururken, Melikşah'la yaşadığı tatsız münakaşanın neticesinde ipleri büsbütün koparan Tekiş ise konumuna ve otoritesine son verebilmek adına atağa kalkmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı bekleniyor. Sağ gösterip sol vurma stratejisinden ilerleyen Melikşah, mızrağa sürdüğü zehirle İzakyos'a ağır darbe indirerek ters köşeye yatırması sahne olurken, Melikşah'la olan mücadelesinde namağlup ayrıldığını zannederek başarısını kutlamaya çalıştığı esnada İzakyos'un yolun sonuna gelmesinin akabinde Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı yayında mı?

Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı? Önemli yol ayrımına giriyor: Yüzleşme vakti gelip çattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı? Haddini hududunu bilmeyeni elekten geçiriyor!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 24.BÖLÜM FRAGMANI AKTARILDI!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı duyuruldu...

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA ŞOKE EDEN ÖLÜM!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 24.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölümüyle 1 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı: Saklama mekanizmasını devre dışı bırakıyor! Ortak etti...

YORUMLAR 4
  • Gulendam 3 yıl önce Şikayet Et
    Dizi muhteşem. Çok seviyorum. Teşekkür ediyorum. Dizinin her bölümünü heyecanla bekliyorum. Yapanların ellerine sağlık.
    Cevapla
  • Mayagözel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi Turkmenistandan izleyem çok kişi var . Emekleriniz için çok teşekkur ederiz. Ama bu dizi Turkmenistan tarihini anlatıyor. Kos koca tarihte Büyük Selçuk TURKMEN devleti var. Turkler selçuklıların neslidir. Yani Dirilis Ertuğrulı izleyen ve dahi Turkmen Tarihini okuduğunızda bunu anlayacağınızı umuyorum. Çok teşekkürler.
    Cevapla
  • Amanda 3 yıl önce Şikayet Et
    Tim oyuncilara bútin Túrkmenler adina teśekkurler
    Cevapla
  • player 3 yıl önce Şikayet Et
    çok heyecanlı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!