Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı: Hızını alamıyor! Düzenbazın kalemini kıracak

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.son bölümde; Silahlı saldırı operasyonundan sağ salim kurtulan Alpaslan, yarı felçli olarak yaşantısını sürdürmek mecburiyetinde kalmıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Evden tedavi sürecine devam eden Alpaslan'a kurulan komplonun faturasını ağır biçimde kesilmek üzere aman vermeden savaşın fitili ateşlenmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 09.03.2021 22:55 GÜNCELLEME 09.03.2021 22:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İshak'ın çevirdiği dümen neticesinde otomobiline zararlı madde bırakılarak suçlu pozisyonuna düşürülen Hızır, Doğan ile beraber hakkında cezalandırılma kararı alınıp derhal hapishaneye sevk edilmiştir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184.son bölümde, Yerleştirildiği koğuşta da çilesi bir türlü bitmeyen Hızır umulmadık vakitte tehlikeli saldırı girişimine uğrarken, kurşun yedikten sonra sağlığını kaybeden Alparslan'ın ise eskisi gibi olabileceği hususunda kendisine olan inancı iyiden iyiye zayıflamaya başlamıştır.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

İlyas da buldukları her boşluğu kendilerine fırsat bilerek art niyetli faaliyetler yürüten hasımlarının yaptıklarını yanlarına kar bırakmayıp hepsini teker teker temizleyeceğine ilişkin tüm kararlılığıyla Hızır'a söz verirken diğer taraftan İshak'ın hazırlamış olduğu kumpası geri püskürterek büyük bir üstünlük sağlamasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı bekleniyor. İlyas, canını almaya gelen tetikçiye savurduğu tehdidin üzerine sözde hayatını kaybetmiş gibi göründüğü fotoğraflarını çektirip İshak'ı tongaya düşürürken, tüm hazırlıklarını tamamlayıp pusuya yatarak İshak'a mermi sıkmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı yayında mı?

Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı var mı? 'Mazlumun tasası eksilmiyor!' Tuttuğu dal elinde kalıyor

Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı: Suyun boğamadığına, ateşin yakamadığına inanırlar! Dişli rakip

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölüm fragmanı yayına girdi...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA REKOR İZLENMEYE ULAŞAN SAHNE!

Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı ''Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor!'' Çember daraldı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 185.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 185.bölümüyle 9 Mart Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR 10
  • Ali Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Olağanüstü bir dizi merakla bekliyoruz
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi
    Cevapla
  • Taner 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tık için bu kadar numaraya değerli. Yazıklar olsun size..
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Muro gitti dizi bitti.
    Cevapla
  • Tabela 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan zavallılar filmi izlemiyorsanız neden yorum yapıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?