Kuruluş Osman 49.bölüm 2.fragmanı: Tekerine taş koydu! Hayatta kalma muharebesini kazanacak mı?

Kuruluş Osman 48.son bölümde şehitlik mertebesine erişen Bayhoca'nın son yolculuğuna uğurlanması yürekleri paramparça ederken bedel ödetme vakti gelip çatmıştır. Kuruluş Osman son bölümde evladının ölümünün acısıyla yanıp kavrulan Lena ve Savcı, Flatyos'un kışkırtmalarına daha fazla tahammül edemeyerek esir tutulduğu yerde canını almaları gerilimi tırmandırdı. Reyting rekortmeni Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.03.2021 13:45 GÜNCELLEME 10.03.2021 13:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde; Uğradığı saldırı girişiminde vahim yara alan Bayhoca'nın ölüm kalım savaşına yenik düşerek son nefesini vermesi başta Lena ve Savcı olmak üzere tüm oba halkını tarifi mümkün olmayan yasa boğmuştur. Kuruluş Osman 48.son bölümde, Obada gizliden gizliye kötülük yapan ismin kim olduğunu tespit edebilmek ve yeğeninin ruhunu teslim etmesine sebebiyet veren Flatyos'un en ağır biçimde cezasını kesmek isteyen Osman'ın planlarını uygulamaya alırken hesaba katmadığı olayların gelişmesi işleri yokuşa sürüklemiştir.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

Papanın casuslarının ve Nikola'nın ittifak ettiği kişilerin ismini isteyen Osman, Flatyos'un ağzından laf alabilmek adına elinden geleni ardına koymazken, gerek intikamı soğumayan gerekse yüreği kan ağlayan Savcı ve Lena'nın sinirlerinin hakimiyetini sağlayamayıp kışkırtıcı söylemlerde bulunması üzerine Flatyos'u katletmesinin ardından Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı bekleniyor. Moğol kuvvetlerinin komutanlığını yapan Kara Şaman Togay'un, hem obada hainlik yapan kişilerle hem de Bizans ve Haçlı kuvvetleriyle kıran kırana savaşan Osman'ın yeni düşmanı olarak dişli bir şekilde karşısına geçmesinin akabinde Kuruluş Osman 49.bölüüm fragmanı yayında mı?

Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı var mı? 'Mazlumun tasası eksilmiyor!' Tuttuğu dal elinde kalıyor

Masumlar Apartmanı 25.bölüm fragmanı 'Kapısının kilidini açtı!' Madalyonun ters yüzünü gösterdi

KURULUŞ OSMAN 49.BÖLÜM FRAGMANI EKRANA GELDİ!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan ve gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 49.bölüm fragmanı yayına girdi.

KURULUŞ OSMAN 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 49.bölümüyle 10 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Diriliş Ertuğrul'u izleyince olanlar oldu: Suriyeli ailenin yaptıkları herkesi hayrete düşürdü!

YORUMLAR 19
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam obada ne kadar dişi mahluk varsa sarıldı.yalan rüzgarına döndü bu dizi
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyanış Büyük selçukluyu ve diriliş Ertuğrul’un tekrarını seyrediyorum. Ne yaparsanız yapın seyirciye kulak vermediğiniz sürece başarılı olamazsınız emmiii
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ailecek Kumandayı elimizde tutmadan İzlenebilen bir dizi olduğu için izlemeye devam ediyor olduk.Eskiden öylemiydi Bir çok sahnede gözümüz yaşararak,Tarihimizle gururlanarak tüylerimiz diken diken olarak izlerdik.Artık sıradan bir Aşk dizisine doğru evrilmeye başladı.Lütfen bu diziyi katlettiğiniz yeter bir el atın artık.
    Cevapla
  • Birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Messi Ronaldo da gelir. Yine işe yaramaz
    Cevapla
  • işte 3 yıl önce Şikayet Et
    Osman Beyin rüyasına göre Orhan Beyin şeyh Edebalinin kızından olması gerekiyor. Umarım senaryoda bununla ilgili bir hata yapılmaz.
    Cevapla
  • Kurulus osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekte öyle değil ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı