TRT 1 ekranlarında merakla beklenen yeni dizi 'Teşkilat'ın ilk bölümü yayınlandı. Dünyadaki benzerleriyle yarışacak ölçüdeki yeni dizi ‘Teşkilat’ta heyecan patlamasına neden olan sahneler yaşanırken,  güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonlarından esinlenerek hazırlanan  Türk SİHA'sı sahnesi damga vurdu.

DİZİNİN İLK BÖLÜMÜ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı ‘Teşkilat’ın ilk bölümü, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizi ayrıca sosyal medyada da gündem oldu.

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Çekimleri Ankara'da devam eden ve MİT'in olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılan dizi, beklediği ilgiyi görerek, seyirciden tam not aldı. Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile MİT'in bir anlamda perde arkasını gözler önüne seren iddialı yapım, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Yorumlar 127 Yorum Var
  • Umut 08.03.2021 14:32
    Hah tamam araya bi karı sıkıştıralım görseliyat olsun, şeytan sizi kamdırıyor hani kadınlar haramdı kitabunızda noldu
  • Ali 08.03.2021 14:10
    Allahını kurban
  • ,,,,,,,,,,,, 08.03.2021 13:42
    Çekim açılarını , özgün yapın ; amerikan taklitçiliğinden sakının,,,
  • muzaffer 08.03.2021 13:39
    Araçta TOGG olsaydı mükemmel olurdu.
  • misafir 08.03.2021 13:37
    Türkiye'nin film ve dizi alanında başarılar elde etmesi toplumu doğru yönlendirmesi açısından çok önemlidir, özellikle yeni üretilen askeri silahların ön plana çıkması gurur vericidir. ancak gördüğüm kadarıyla yapılan hemen hemen bütün dizi ve filmler'de aileye büyük bir darbe vardır.
Daha fazla yorum görüntüle