Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı: Hikmet, Safiye'ye ateş püskürdü! Açtı ağzını yumdu gözünü

TRT1'in büyük bir beğeniyle takip edilen kaliteli yapımı Masumlar Apartmanı'nda olayların ardı arkası kesilmiyor. Başladığı ilk tarihten itibaren hızla yükselmeye devam eden Masumlar Apartmanı son bölümde korkutan gelişmeler seyirciyi karşıladı. Birden fazla hadisenin patlak vermesiyle gerginlik düzeyi her geçen gün katlanarak artarken Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.04.2021 19:04 GÜNCELLEME 20.04.2021 19:04
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı 29.son bölümde kaos ortamının gittikçe büyümesi ve enteresan davranışlarda bulunan Han'ın izleyenleri ters köşeye yatırması sahne oldu. İzlenme oranlarındaki başarısını istikrarlı biçimde devam ettiren Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin yaşadığı krizlere bir yenisi daha eklenir. Esat'ın beklenmedik bir anda kayıplara karışması neticesinde Esra'nın korkunç düşüncelerle içi içini kemirmesinin üzerine Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı geldi.

Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı? İşin görünmeyen tarafı su üstüne çıktı! Bilinenin çok aksine...

 

Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı girildi mi? Yüreğini yangın yerine döndüren gelişme! Mahvoluyor

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Seyirciyi Afallatan Olay! Görenler Şaştı Kaldı...

Masumlar Apartmanı 30.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 30.bölümüyle 20 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı: Nalan'ın ruhunu karartacak sözler! Sedat kötü haberi böyle verdi

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Neriman’ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci’nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder. Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman’ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 3.bölüm fragmanı 'Kaybedeceksiniz!' Okkalı sözler: Yüzüne tokat gibi çarptı

Gülben’in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye’yle karşı karşıya gelir. Yağmur’un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han’ın canını sıkar. Esra ise Esat’a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olma ihtimalini düşünmeye başlar. Kafasındaki şüphe son derece korkutucudur ancak gerçeğe ulaşmak için bu korkunun onu durdurmasına izin vermez.

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Milyonları tesiri altına aldı! Sevenlerinin övünç kaynağı oluyor

YORUMLAR 9
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes dizi eleştirmeni olmuş genel olarak ilginç olan eleştiriyorlar hatta kaldırılmasını istiyorlar ama gel görki bakmadan duramıyorlar
    Cevapla
  • Destan 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojisini bozmak usteyen izlesin, bence rezalet bir dizi,derhal kaldirilmali,
    Cevapla
  • Rabia erdogmus 2 yıl önce Şikayet Et
    Bastan beri severek izliyordum fakat cok bagrismalar ve sinir bozucu inanilmasi guc davranislar ve bu pandemi ortaminda zaten maddi manevi halk olarak sikintidayiz annelerimiz ne kadar kotu olabilirki bizim psikoloji miz zaten yerlerdeyken bu.kadar gerilmemin anlamsiz olacagini dusunerek artik diziyi izleme karari aldim biraz mutlu bizi gundemden uzaklastiracak dizileri bekliyorum
    Cevapla
  • Yonca 2 yıl önce Şikayet Et
    Severek izlemeye basladigim diziydi, ama dizi tuttukca bolumleri uzatmak icin agir cekime aldilar sanki, 5 dklik bakismalar, yok hayal kurup canlandirma, bir konuyu uzattikca uzattilar, artik bu filmi izlememe karari aldim, sacma sapan oldu gun gectikce. Zaten Turkiye de her dizi en az 2 saat, sanki sinama filmi izliyosun, durum bu olunca her hafta 2 saat cekilen dizi 10 bolumden sonra zirvaliyor, cunki senaristler nasil dolduracagini sasiyor o iki saati.
    Cevapla
  • westanlı65 2 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi psikolojklerimi bozuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde