Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı: İtiraz istemiyor! Kuralına harfiyen uyacak...

Yıllara meydan okuyan dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde aksiyon en uç raddeye taşınıyor. Uzun ömürlü bir yapım niteliği taşımasına rağmen ilk günkü tazeliğiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da aksiyon tavan yaptı. Ezber bozan sahneleriyle seyircinin farklı bir pencereden bakmasını sağlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 20.04.2021 18:18 GÜNCELLEME 20.04.2021 18:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Soğukkanlılık örneği gösteren Bahar'ın bir an dahi düşünmeden ölümcül tehlikeye kafa tutması işleri farklı noktaya getirir. ATV'de senelerdir ekran yolculuğunda yürümeyi tam gaz sürdüren ve reyting seviyesinde başarılı bir grafik çizen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ercan hezimete uğramıştır. Çakırbeyliler karşısında ciddi üstünlük elde edebileceği yanılgısına kapılıp düşmanını hafife alan Ercan’ın acınacak hale düşmesinin üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı geldi mi?

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı girildi mi? Kuruluş Osman'da kritik muharebenin alarmı çalıyor!

 

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Ramazan-ı Şerif için muazzam görüntüler! Sözleriyle gururlandırdı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Kriz Patlak Verdi! İlginç Gelişme...

TRT1'in dikkat çeken tarihi dizisi Mavera konusu! Mavera Hace Ahmed Yesevi güçlü oyuncu kadrosu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölümüyle 20 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

TRT1 Barbaroslar oyuncusu Engin Altan’dan şaşırtıcı açıklama! Bu sözleri ilk defa duyacaksınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hızır Çakırbeyli ve İlyas Çakırbeyli, mezbahadan kendilerini kurtaran keskin nişancının peşine düşer. Herkes Kimsesiz Doğan'ın bu işi organize ettiğini düşünürken Hızır Çakırbeyli yeğeni Alpaslan'dan şüphelenir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli, işin aslını öğrenmek için Emin ve Pınar'ı sıkıştırmaya başlar.

Camdaki Kız ile bir ilk meydana geldi! Camdaki Kız'la inanılmaz rekor: Böylesi duyulmamıştı...

İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden tuzak kurar. Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu ile anlayan Hızır Çakırbeyli, ekibiyle birlikte ava gideni avlamak için harekete geçer. Kurulan tuzakta namlu ucunda kalan Hızır Çakırbeyli'yi kurtaran ise Bahar'ın cesareti olur.

Savaşçı'da ortalık hararetlendi! Seyirciyi şaşırtan olay: Söyledikleriyle dikkati üstüne çekti

İlyas'ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

YORUMLAR 1
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ BİZ'BİZE YETERİZ CANIM TÜRKİYEM 84 MİLYON TÜRKİYE c
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar