Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı: ''İnsan insana bunu yapmaz!'' Kötülükte zirveyi gördü

Kemikleşmiş yapıda izleyici kitlesi bulunan Bir Zamanlar Çukurova'da Ümit, harareti dinmeyen hırsına yenik düştü. Bir Zamanlar Çukurova 92.son bölümde Demir, sert dille ikaz etse de istediğini alamayan Ümit rahat yüzü göstermemeye yeminlidir. Fikret'in girdiği yanlış istikametten döndürmek isteyen Fekeli'nin, Demir'in gazabına maruz kalmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.04.2021 18:52 GÜNCELLEME 22.04.2021 18:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Birbirinden dişli rakipleri karşısında ezici üstünlük sağlayan Bir Zamanlar Çukurova 92.son bölümde, Ümit'in akıl almaz itirafı Sevda'yı yıkımların en büyüğüne uğratır. Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'i karşı ilgisine ne yaparsa yapsın karşılık bulamayan ve her defasında kesin bir tavırla geri çevrilen Ümit'in intikamı çok ağır olacaktır. Sinirden küplere binen Demir'in aralarından su sızmayan Fekeli'yle ipleri tamamen kopma noktasına getirirken Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanı geldi mi?

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı başladı mı? Feride'den pes dedirten hareket: Büyük tepki topladı!

 

Bir Zamanlar Kıbrıs 4.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Göğüs kabartan sahne! Öve öve bitiremediler

Bir Zamanlar Çukurova 93.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Akıllara Durgunluk Veren Sahne!

Bir Zamanlar Çukurova 93.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 93.bölümüyle 24 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sevda, Demir ve Züleyha'nın evliliğini kurtarmak için bir kez daha Ümit'i uyarmaya gittiğinde, kalbinin de ruhunun da kaldıramayacağı bir gerçekle yüzleşir! Ümit, 'ben senin kızınım' diye geçmişinden bildiği her şeyi anlatır! Annesi tarafından terkedilmiş bir bebek olarak yaşadıklarını daha fazla içinde tutamamıştır! Sevda duydukları karşısında şok olur ve fenalaşır!

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı: Damarına basıyor! Dersini verip ettiklerine bin pişman edecek

Kalbini zorlayan son olaylardan sonra, Lütfiye ve konaktakiler her adımını izleseler de, Fekeli, kimseye belli etmeden Fikret'in peşindedir! Hatta Lütfiye'yi atlatıp Almanya'ya da gider. Ancak orada öğrendikleri, bildiklerinin çok ötesindedir. Kalbini yine zorlayacak gerçeklerle Adana'ya döner!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı Çukura düştü! Bile bile uçuruma önden atlıyor

Fikret'in Almanya'ya gitmesi ile rahat bir nefes alan Demir ve Züleyha, aile saadetlerini bir davet ile kutlamaya karar verirler. Adnan'ın doğum gününde tüm Çukurova onların saadetine şahitlik edecektir. Şermin'in canı gönülden koşturduğu davette, Demir hem Züleyha'ya hem Fekeli'ye öyle bir jest yapar ki, herkesin gözü dolar. Ama bu jest bambaşka nedenlerle Müjgan ve Ümit'in içinde yeni nefret dalgalarına yol açacaktır!

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı Şifresi yavaş yavaş çözülüyor! Bilinmezlikleri kaldıracak

Küçük konağa yerleşmesi ile büyük ceza alan Gaffur ne yapsa kendini affettiremez. Yatacak bir yeri de olmayan Gaffur'u Saniye de affetmeyince her gün başka bir yerde uyumaya başlar. Gizlice girip atlarla yarenlik ederek uyuduğu ahırda, alevler içinde gözünü açar! Gaffur'un orada bulunması pek çok başka olaya neden olacaktır!

Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı Melikşah'ın gönlündeki derin yarayı kanatacak gelişme!

Tüm olan biten, Fekeli ne kadar tasvip etmiyorum dese de, Demir'in öfkesinin kendisine dönmesine engel olamaz. Fikret'in intikam ateşini söndüremeyen Fekeli, Demir'in öfkesinden de nasibini acı bir şekilde alır!

YORUMLAR 11
  • Nuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Filmin güzel liğini bozdu hiç sevmedim ümiti hiç yakişmiyor diziye lütfen onu çikartın diziden rica ediyorum hiç sevmiyorum o kadını yuva yıkıcı
    Cevapla
  • Bir zamanlar bodrum 3 yıl önce Şikayet Et
    Demir e gece yarısı telefon geldi, arayan fekeli bunu ortaya çıkarmanın yolu bu olabilir diye düşünüldü. Beni aradılar nasıl fikir bende Türkler her şeye inanıyor dedim.
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Fekeli diziden ayrılacak sanki
    Cevapla
  • Eyup 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence fekeli ayrılırsa reytink düşer onun için fekeli.olmez
    Cevapla
  • Fekeli ölecek 3 yıl önce Şikayet Et
    Tuğçe
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Fikret ortaya çıksın diye demirle, fekeli cinayet kurgusu yaptılar.Diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Geleli yarışma programına başlıyor.ayrılacak bence
    Cevapla
  • Nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle bravo
    Cevapla
  • Nuriş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyi bende düşündüm
    Cevapla
  • TÜLİN GÜNEŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Oladabilir :)
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Senaryoyu sen mi yazdın mübarek. Hiç aklıma gelmemişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti