Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı: Umutlarının peşinden koşarken ağır darbe alıyor! Bedelini ödedi

ATV ailesine katılan Kardeşlerim projesinde, ansızın yere yığılan Orhan'ın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Eşinin başına bir şey gelmesinden endişe eden Şengül ise, sağlıklı düşünemeyip şoke eden bir karar alır. Tüm yaşananların sorumlusu olarak çocukları gören Şengül, evden kapı dışarı etmesi olayların seyrini değiştirir. Heyecanın dozunun bir hayli yükseldiği Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.04.2021 18:31 GÜNCELLEME 23.04.2021 18:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 9.son bölümde, arbede esnasında ağır darbe alan Orhan'ın durumu daha fazla saklayamaması neticesinde apar topar hastaneye sevk edilmesi ailede panik havası meydana getirir. Kardeşlerim dizisinde tedavi altında tutulmaya başlayan Orhan ölüm kalım savaşı verirken, büyük bir telaşa kapılan Şengül ortalığı tozu dumana katar. Hiç hesapta olmayan bir kararla Şengül tarafından yaşadıkları yerden kovulan çocuklar zorlu bir imtihandan daha geçerken Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı geldi mi?

Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı? İşin görünmeyen tarafı su üstüne çıktı! Bilinenin çok aksine...

Kardeşlerim 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim Dizisinde Şengül'ün Kararı İzleyenleri Üzdü! Beklenmedik Hamle...

Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı Mazinin kötü izlerini silemiyor! Yenilir yutulur gibi değil

Kardeşlerim 10.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 10.bölümüyle 24 Nisan Pazar tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı Olay beklenilenin ötesinde gelişiyor! Herkes şoka girdi

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı ''Şiddete başvurmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor!''

Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir. Günden güne Asiye'den daha çok hoşlanan Doruk'tan sonunda beklenen itiraf gelir. Kardeşlerin İstanbul'u terk etme düşüncesi bu aşkı başlamadan bitirecek midir? Asiye'de Doruk'un aşkına karşılık verecek midir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 191.bölüm fragmanı? Tam rahat nefes alacak derken olanlara bakın!

YORUMLAR 4
  • Zeynep sultan 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten asiye ve Doruk çoooooooooooooook❤️❤️ yakışıyorlar
    Cevapla
  • Esmanur 2 yıl önce Şikayet Et
    Asiye ve Doruk ❤️ çooooooooooooook tatlı bir çift onlardan tatlısı yok kıymetini bilin
    Cevapla
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok yakisiyorlar birbiribe cooooook tatlilar onlar seygili olmaly
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    AY-YILDIZLI ALBAYRAĞIMIZ GÖKLERDE DALGALANACAK MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI CUMHUR İTTİFAKINI CANI-BİR-GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ 84 MİLYON YURTDAŞIMIZ HALKIMIZ İLE YANINIZDAYIZ. c
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!