Gönül Dağı 25.bölüm 2.fragmanı: Milyonların beklediği kavuşma gerçekleşti! Özlem dindiriyorlar

TRT1'in beğenilen projesi Gönül Dağı 24.son bölümde mahkeme salonunda umut içerisinde bekleyen Sefer'i kötü bir sürpriz beklemektedir. Gönül Dağı'nda geçmiş dönemde işlemiş olduğu suçtan ötürü sabıka kaydının bulunduğunun açıklanması gerilimi tırmandırır. Gözünü karartan Kamil tarafından ele geçirilen Taner ve amcaoğulları bir an önce kurtulabilmek adına akla karayı seçerler. Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.04.2021 19:10 GÜNCELLEME 23.04.2021 19:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 24.son bölümde söz kesme merasimi için ailece hazırlıklarını tamamlayan Dilek, Taner'den haber alamayınca endişe kat sayısı artmaya başlar. Gönül Dağı dizisinde Taner ve amcaoğullarını hedef tahtasına yerleştiren Kamil, ''Keriman'ı çaldınız benden!'' diyerek suçlamaya kalkışır. Gönül Dağı'nda eli kolu bağlı vaziyette olan Taner ve amcaoğulları kurtulmanın zaman kaybetmeden kurtulmanın yollarını ararken Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı geldi mi? Sabıka kaydı olduğu belirtilen Sefer'in bir kez daha başının derde girmesi hüzün rüzgarları estirdi.

Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı? İşin görünmeyen tarafı su üstüne çıktı! Bilinenin çok aksine...

Gönül Dağı 25.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı'nda Keyifleri Kaçıracak Haber! Sefer'i Hayal Kırıklığına Uğratan Gelişme...

Mucize Doktor 59.bölüm fragmanı Mazinin kötü izlerini silemiyor! Yenilir yutulur gibi değil

Gönül Dağı 25.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 25.bölümüyle 24 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı Boğazını düğüm düğüm edecek haber! Eli kolu bağlanıyor

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı ''Şiddete başvurmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor!''

Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak? Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı: Esir gürlüyor! Şahlanarak Türkün gücünü cümle aleme gösterecek

YORUMLAR 10
  • Samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gonül dagi gonuller fethetti
    Cevapla
  • Ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir dizi gercekten yasiyoruz diziyi
    Cevapla
  • Çağdaş Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık bıkmıştık ekranlarda mafya dizilerinden çok güzel bir proje teşekkürler TRT
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi fakat seferinde mutluluk hakkı sabıka bolon çıkmalı
    Cevapla
  • Asuman 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönül dağı herkesin bir hiķâyesini tasıyor. Kimimizin yaşadıkları kimimizin de yaşayamadıkları... Belgesel tadında çok samimi bir dizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar