Teşkilat 8.bölüm fragmanı: Kontrolü kaybedilen uçaktan sağ çıkabilecekler mi? İkinci büyük şok!

TRT1’de soluk soluğa takip edilen Teşkilat 7.son bölümde oynadığı oyunu eline yüzüne bulaştıran Fadi için tehlikenin ayak sesleri yükselmektedir. Teşkilat'ta Fadi’nin hafızasından silip atamayacağı darbe alması için gerekli alt yapıyı oluşturan ekip mühim avantaj elde etmiştir. Bağlılık testinden geçen Ceren’in kendini kanıtlayabilmesi adına Serdar’ın canına kastetmesi istenirken Teşkilat 8.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.04.2021 19:00 GÜNCELLEME 23.04.2021 19:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teşkilat 7.son bölümde özel ekip, ucunda ölüm olsa dahi düşmanlık yapanların çevirdiği dümeni zaman kaybetmeden bertaraf edebilmek üzere olay yerine intikal etmiştir. Teşkilat dizisinde Fadi, ülkenin huzuruna ve güvenliğine zarar verecek eyleminde başarıya ulaştığını zannederken, ekip tam vaktinde müdahalede bulunarak büyük kumpası önler. Bağlılığından kuşku duyulmaya başlanan Ceren’den kendi elleriyle Serdar’ın hayatına son vermesi talep edilirken Teşkilat 8.bölüm fragmanı geldi mi? Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Hulki tedavi sürecine girerken, mağlup duruma düşen Fadi’nin şans istemesi göze çarptı.

Sefririn Kızı niçin akıştan kalktı? Star TV dizisinde beklenmedik karar! Duyanı hayrete düşürdü

Teşkilat 8.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

TRT1 Dizisinde Panikleten Gelişme! Mete Başkan'ın Vurulması Herkesi Korkutuyor...

Bir Zamanlar Çukurova 93.bölüm fragmanı: Korkunç kazadan sağ çıkabilecek mi? Vahim görüntüler!

Teşkilat 8.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 8.bölümüyle 25 Nisan Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı: Yüreği yakıp kavuran sözler! ''Ölmek çok garip bir şeymiş baba''

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Teröristlerin hain planlarını önlemek için teslim olarak canlarını ortaya koyan Serdar, Zehra ve Hulki, ölümle burun burunadır. Bölgede teröristlerin gözünün önünde gazeteci olarak bulunan  Pınar ve Hakkı da oraya gelirler. Güvenlik protokollerini çözdüğü SİHA’ları etkisiz hale getirdiğini düşünen Fadi’nin mutluluğu uzun sürmez. Ekibin kendisine hazırladığı oyunu anlayıp neye uğradığını şaşıran Fadi, konumunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır!

Kırmızı Oda 34.bölüm fragmanı? İşin görünmeyen tarafı su üstüne çıktı! Bilinenin çok aksine...

Fadi’nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki’yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döner. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi’nin başarısızlığı Şirket’te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket’in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı ''Şiddete başvurmaktan çekinmeyecek gibi görünüyor!''

Sadakatinden şüphelenilen Ceren, Şef’ten Serdar’ı öldürmesi için talimat alır. Ceren kendisini yeniden kanıtlamak için bu görevi yerine getirmek zorundadır. Bu sırada internette dolaşıma sokulan bir video ortalığı karıştırır. Ankara’da üst düzey bir devlet yetkilisine yapılması planlanan suikast planına karşı ekip teyakkuza geçer.

Camdaki Kız 3.bölüm fragmanı: Nalan'ın kalp atışlarını hızlandıracak sözler! Gözünü korkutuyor

YORUMLAR 5
  • Tayyar Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli sürükleyici bir dizi . Ulkemizin nerelere geldigini nasil dijital ve mobil kabiliyetini sergilemesi ayrı bir tat veriyor izlerken. Teşekkürler emeği olan herkese.
    Cevapla
  • Antepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Film tadında dizi bakalım nolucak?
    Cevapla
  • ankarali 2 yıl önce Şikayet Et
    çok guzel bir dizi o kadarda gerilimli sagulsunlar hayirli ramazanlar .
    Cevapla
  • Zeynep 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel dizi seviyorum
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    İlgi çekici bir şekilde devam ediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?