Masumlar Apartmanı 31.bölüm fragmanı Naci'den hayretler içinde bırakan hamle! Şaşıp kaldılar...

Alışılagelmişin dışında öyküsüyle izleyenleri tesiri altında bırakan Masumlar Apartmanı'nda Han'ın hapsettiği kişi akılları allak bullak etti. Masumlar Apartmanı 30.son bölümde Han'ın mantığa sığmayan davranışları psikoloğunun gözünden kaçmazken düğümlerini yavaş yavaş çözmeye başladı. Gerçeğin perdesini aralamaya çalışan Esra, İnci'yle kazan dairesinde soluğu alırken Masumlar Apartmanı 31.bölün fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.04.2021 18:06 GÜNCELLEME 27.04.2021 18:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı 30.son bölümde Esra, yaşadığı talihsiz olayın tek sorumlusunu Han olarak görürken, bunun doğruluğunu ispatlayabilmek adına elinden geleni ardına koymamaktadır. Masumlar Apartmanı'nda sahiplenici ve müdahaleci yapısından vazgeçmeyen Han, işine gücüne dair yeni bir yol haritası çizen İnci'yi gözetlemeye koyulur. Han'ın herkesten sakladığı maskesini düşürmeye ve yaptıklarını deşifre etmeye çalışan Esra, İnci'yi de peşinde sürüklerken Masumlar Apartmanı 31.bölüm fragmanı geldi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 192.bölüm fragmanı başlatıldı mı? ATV dizisinde yeni kriz doğuyor

Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 31.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Sarsıcı Gelişme! TRT1 Dizisinde Herkesi Yıkan Olay...

Masumlar Apartmanı 31.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 31.bölümüyle 27 Nisan Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Camdaki Kız 3.bölüm 2.fragmanı: Nalan'ın burnundan fitil fitil getirecek! Feride kök söktürüyor

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Esra’nın başına gelenlerin ardından apartmandaki herkes farklı birinden şüphelenir. Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye’nin aklındaki isim ise bir başkasıdır. Esat’ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben’in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar.

Gönül Dağı 25.bölüm fragmanı İçini yakıp küle çeviren gelişme! Zorluğunu yalnızca yaşayan bilir

Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege’nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir.  Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir.  Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.

Uyanış Büyük Selçuklu'yu izlemek isteyenleri üzecek gelişme! Yayınlanmamasının sebebi netleşti

YORUMLAR 3
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    En saçma bulduğum dizilerden birisi. Hastalık olabilir. Aşırı abartıya gerek yok. Daha da vahim olan şudur, problemler İslam'a göre değil herkes kafasına göre çözüm üretmekte. Buda zulüme dönüşüyor. Adam gibi Hatunca bir yaşam neden sunulmaz bu ekranlarda. Allah'tan cc korkmak gerek. Onun bunun güzelliğini göstermek için mi dizi yapılır. Ben oyunculara acıyorum çünkü nazar olurdur bunlara. Evlerinde sanırım üzerlerinden dozer geçmiş gibi olurlardır.
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen islama göre yaşıyor veya yaşamak istiyor olabilirsin ama başkasını bu şekilde eleştirmek doğru değil. Toplum nasıl isterse öyle yaşar. Tv de ne isterse onu yayınlar. Bin tane kanal var istediğini izlersin.
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Basinda olmayinca abarti gibi gelir.Sanki hersey islama gorede bi diziler İslama göre degil.Yaz gelince etrafına iyi bak kim islama nekadar uyuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk