Camdaki Kız 4.bölüm fragmanı Kanal D: Nalan'ı yumuşak karnından vurdu! Pençelerini çıkarıyor...

Kanal D'nin çiçeği burnunda dizi projesi Camdaki Kız'da gizli tutulan gerçekler teker teker ortaya dökülüyor. Camdaki Kız 3.son bölümde, Sedat'ın kameralara yansıyan görüntülerini gören babası adeta sinir krizi geçiriyor. Tam da evlilik arifesiyken sarsıcı gerçekle yüzleşen Nalan'ın yaşadıkları yetmiyormuş gibi üstüne büyük bir imtihandan geçer. Peki, iddialı bir çıkış yakalayan Camdaki Kız 4.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.04.2021 00:31 GÜNCELLEME 30.04.2021 00:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız 3.son bölümde gözü gibi sakındığı Nalan'ın kılına dahi zarar gelmemesini isteyen Feride, kurduğu baskı ve otoritenin şiddetini katlayarak artırır. Feride'den gördüğü akıl almaz muamale karşısında ne yapacağını bilemez hale gelen Nalan, korktuğu gibi bir durum olmadığını anlatsa da kendini inandıramaz. Sedat'ın Cana ile beraber çekilmiş görüntüleri ailede gerilim tufanı koparırken, zehir zemberek sözlere maruz kalmasının ardından Camdaki Kız 4.bölüm fragmanı geldi mi?

Bir Zamanlar Çukurova 94.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Korku ve panik havası estirecek gelişme!

Camdaki Kız 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 4.bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız'da İsyan Ettiren Sahne! Feride'nin Yaptıkları Tepki Aldı...

Camdaki Kız 4.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 4.bölümüyle 29 Nisan Perşembe tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayına girecek.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sedat’ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan’ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan’ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana’yla buluşur. Cana, Nalan’la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat’a pahalıya mal olacaktır.

Sedat, Nalan’la konuşup, özel dairede gördüklerinin kendisine ait olmadığını anlatır. Nalan, Sedat’a yeniden güven duyar, sevdiği adamla evleneceği için mutludur. Yaklaşan felaketten habersiz olan Sedat, bu sorunu da çözdüğü için rahatlar. Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmaz. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesinde bomba etkisi yaratır. Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemeyi başarabilecek midir?

YORUMLAR 3
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende hiç sevmiyorum. En sevmediğim dizi. Final yapıp kaldırılsın.
    Cevapla
  • Basri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanal bu gibi düşünceleri görselliği normalleştirmek istiyor. Başka bir dr dizisinde önce iş arkadaşı sonra patronu olan Dr ölmenin sanki doğalmış havası yaratıyorlar. Ahlak kavramını yok etmeye çalışıyorlar. Artık bakmıyorum. Benim için o malum kanal bitti
    Cevapla
  • Lütfen 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel demişsin ama yaratmak kelimesini rast gele kullanmayın lütfen. Yaratmak sadece Allah'a mahsustur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı