Aşı olan ünlü oyuncu 2 gün sonra hayatını kaybetti

Hindistan'ın ünlü komedi oyuncularından Tamil Vivek, aşı olduktan 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Aşı olan ünlü oyuncu 2 gün sonra hayatını kaybetti
Aşı olan ünlü oyuncu 2 gün sonra hayatını kaybetti
GİRİŞ 27.04.2021 18:53 GÜNCELLEME 27.04.2021 18:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Hindistan'ın ünlü oyuncularından 59 yaşındaki Tamil Vivek, geçtiğimiz Perşembe günü, halkın yeni tip koronavirüs aşısına karşı duyduğu korkuyu ortadan kaldırmak için özel bir hastaneye gidebileceği halde, devlet hastanesini tercih ederek aşı oldu. 59 yaşındaki aktör, aşı olduktan iki gün sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Ölüm sebebinin kalp krizi

Vivek'in rahatsızlığını ifade ettikten sonra bayıldığı ve ailesinin onu apar topar hastaneye götürdüğü, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Ölüm sebebinin kalp krizi olduğu söylendi.

Arkadaşından tepki

Tamil'in ölümünün ardından hastane önünde sinirlerine hakim olamayan oyuncu Mansoor Ali Khan, "Korona testlerini durdurun. Kimsede korona olmayacak, aşıların içeriğinde ne var bile bilmiyoruz" diyerek aşı ve test karşıtı söylemlerde bulundu.

YORUMLAR 14
  • almanyadan 2 yıl önce Şikayet Et
    hangi aşi ismi ne
    Cevapla
  • Bahadir 2 yıl önce Şikayet Et
    İsteyen olur istemeyen olmaz. Ben olmıycam zorla değil ya...
    Cevapla
  • öyleya 2 yıl önce Şikayet Et
    bilim adamları sorumludur
    Cevapla
  • El insaf 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu aşı karşıtlığı ne akıl, Sağlık Bakanlığı ülkemizde yapılacak aşıları inceliyor. 14 gün sonunda ya onay veriyor yada uygun bulmuyor. Devlet biliyor içinde ne var ne yok. İçerik konusu her zaman tartışma konusu olur. İyi niyetli konuşmaların yanında kötü niyetliler de var. Sizleri yanıltmasın. Sırası gelen aşısını olsun. Pandemi süreci bitince kim ne istiyorsa onu yapsın. Maske-Mesafe-Hijyen ve aşı önemeli.
    Cevapla
  • Selvi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olduktan 2 gün sonra ölmesi demek aşıyla bağlantı kurulacağı anlamına gelmiyor. Koruyuculuk aşının vurulma tarihinden en az 1 ay sonra başlıyor. Daha öncesinde covide yakalanmış olabilir. Ayrıca bende dahil bütün sağlök çalışanları çin aşısı olduk ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Aşıdan sonra covid geçiren arkadaşlarımızda oldu. Şuan alman aşısının nasıl olduğunu bilmiyoruz. Çünkü arkasında durulmuyor. Ayrıca 2. dozuda durduruldu. Ama çin aşısı gelmeden ülkemize çok fazla bilimsel açıdan denekler kullanılıp araştırmalar yapıldı.
    Cevapla
  • Dabi dabi 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yıl içinde görürsün ne oluyor asilaninca.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın haklı olması hergün 350 bin kişinin hasta olmasını durduramıyor. Ayrıca Hindistan'ın nüfusu yaklaşık 1.3 milyar. Ülkedekilerin hepsinin hasta olması için 3700 gün yani 10 yıl gerekiyor. Bu pandeminin varlığına inanmak için uzun bir süre.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!