Teşkilat 10.bölüm 2.fragmanı: Önünde yalnızca iki seçenek var! Serdar'dan can alıcı çıkış geldi

TRT1’in soluksuz takip edilen projesi Teşkilat’ta aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Heyecan verici görüntülerle etkisi altında bırakan Teşkilat 9.son bölümde sular durulmuyor. İzleyenler gelecek hafta yaşanacak gelişmeler hakkında ipucu edinmek üzere sorgulamalarını yürütmeye başladı. Peki, izlenme oranlarında zirveyi kimseye kaptırmayan ve dizi sektörüne farklı soluk kazandıran Teşkilat 10.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 08.05.2021 09:52 GÜNCELLEME 08.05.2021 09:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Reyting savaşından her hafta galip çıkan Teşkilat 9.son bölüm, gerilim yüklü sahneleriyle izleyenlerin tüm dikkatini ve ilgisini üstünde toplamayı başardı. TRT1'de ekrana taşındığı her hafta merak uyandıran gelişmeleriyle beraber Teşkilat dizisi sosyal medya platformunda kendine geniş ölçüde yer buluyor. Çok kısa bir zaman dilimi içerisinde kayda değer başarılara imza atan ve takipçilerinin öve öve bitiremediği projeler arasına kazınan Teşkilat 10.bölüm fragmanı geldi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm 2.fragmanı 'Bu karar geri dönülmez felaketlere yol açacak!' TRT1

Teşkilat 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

Teşkilat Dizisinde Talihsiz Olay! TRT1'de Vurucu Gelişme...

Teşkilat 10.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 10.bölümüyle 9 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da tutkunlarını ağırlayacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlar. Uçakta büyük panik yaşanır ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir.

Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister.

 

Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister.

Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

YORUMLAR 6
  • selahaddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötu cekim bile olsa insanin gözu yasariyor
    Cevapla
  • GokTunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Teskılat dızısı HALUK PİYES dıye bağırıyor , Milli diziye yakışır ..
    Cevapla
  • Cetin mor 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir diz türünün kuvvetini gösteriyor
    Cevapla
  • Halil Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusarabakma yanlışlıkla şikayet bastım
    Cevapla
  • alo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ucak animasyonlari daha iyi yapilsin.
    Cevapla
  • Ali CAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?