Doğduğun Ev Kaderindir neden devam etmedi? O sebep yüzünden final kaçınılmaz bir gerçek oldu!

TV8’de dramatik sahneleriyle izleyenleri derinden etkileyen Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi projesi yayından kaldırıldı. Bilhassa son birkaç haftadır izlenme oranlarında arzu edilen rakamlara bir türlü ulaşılamayan Doğduğun Ev Kaderindir TV8’deki macerasını resmen noktaladı. Ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen takipçilerinin sorgulama konusu haline getirdiği Doğduğun Ev Kaderindir neden final yaptı?

Doğduğun Ev Kaderindir neden devam etmedi? O sebep yüzünden final kaçınılmaz bir gerçek oldu!
Doğduğun Ev Kaderindir neden devam etmedi? O sebep yüzünden final kaçınılmaz bir gerçek oldu!
GİRİŞ 29.05.2021 15:42 GÜNCELLEME 29.05.2021 16:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Doğduğun Ev Kaderindir, televizyon ekranlarında birbirinden dişli projelerle beraber sürdürdüğü reyting mücadelesinde yenik düştü. TV8’de merak uyandıran gelişmeleriyle tutkunlarını her Çarşamba akşamı ekran başına toplayan Doğduğun Ev Kaderindir yapımının final kararı alması hayal kırıklığına uğrattı. Her bölümünü dikkat ve ilgiyle takip edenler Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yayın hayatının sonlandırılmasını üzüntüyle karşılaşırken, diğer taraftan da hangi neden final yaptığına yönelik araştırmalarına hız kazandırdı.

ATV'nin beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan ayrılana! Bir isim daha gidecek...

Birinci sezonunda izlenme oranlarında yüz güldüren sonuçlar yakalayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin, ikinci sezonuna gelindiğinde reyting başarısı giderek düşmeye başladı. Öyle ki, Total grubu reytinglerinde son haftalarda ilk 10 program arasına dahi yerleşemedi.

TRT1'in popüler projesi Teşkilat'tan üzücü haber! Ara vereceği o tarih hayranlarını şaşırttı...

Doğduğun Ev Kaderindir Ne Zaman Final Yaptı?

Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Masumiyet gibi zorlu rakipleriyle reyting yarışına giren Doğduğun Ev Kaderindir'in izlenme oranları özellikle İbrahim Çelikkol'un vedasının ardından da düşüş yaşadı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yer aldığı ve yapımcılığını da OGM Pictures'ın bulunduğu Doğduğun Ev Kaderindir 12 Mayıs Çarşamba tarihinde TV8’de yayına giren 43.bölümüyle final yaptı. Dizi ilk kez Aralık 2019 tarihinde izleyenlerin karşısına geçmişti.

Kuruluş Osman'dan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine ses getirecek transfer! Yeni bölüm fragmanı...

YORUMLAR 23
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi ben evde acuna ait ne varsa hepsini sildim bence benim gibi çok kişi var.
    Cevapla
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey yanlış karar çok severek izliyorduk bence bu sene Survivor hiç güzel değil geçen sene evimizin parçası olmuştu yarışmacılar neyse ne kadar kaile alıncak ki covit yüzünden herkes evinde is yok güç yok tv seyrediyo Duk allah sağlık versin şu hastalık bi gitsin üstümüzden işimize bakalım coluk cocuk yorganla ri kemirmeden
    Cevapla
  • Hülya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak annesinden bıkmıştık
    Cevapla
  • Ayşegül atalar 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehti gitti saçma senaryoyla insanları aptal yerine koymaya başladılar.belli bir akıl seviyesinde olan bir insan bu saçmalıkları izlemektense belgesel izler .turk insanı aptal deil.bosa harcayacak zamanida yok net
    Cevapla
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    mehti karekteri son bulunca dizinin hiç bir cazibesi kalmadi kesinlikle
    Cevapla
  • Arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık sacmaladi izlemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı