Müge Anlı’nın gençlik fotoğrafı çok konuşuldu! Sosyal medyada kısa sürede beğeni rekoru kırdı!

Çözdüğü olaylar ve yaptığı çarpıcı yorumlarla gündeme sık sık gelen Müge Anlı, sosyal medyada yaptığı paylaşımla oldukça fazla konuşuldu. 20’li yaşlardan fotoğraf paylaşımına ayak uyduran başarılı sunucunun gençlik fotoğrafına beğeni yağdı. İşte Müge Anlı’nın Instagram hesabından yaptığı o paylaşım…

Müge Anlı’nın gençlik fotoğrafı çok konuşuldu! Sosyal medyada kısa sürede  beğeni rekoru kırdı!
Müge Anlı’nın gençlik fotoğrafı çok konuşuldu! Sosyal medyada kısa sürede beğeni rekoru kırdı!
GİRİŞ 06.05.2021 09:58 GÜNCELLEME 06.05.2021 09:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarından yayınlanan ve Türkiye’nin dört bir yanında çözülemeyen olayları açığa çıkartan Müge Anlı bu kez sosyal medyayı yıktı geçti. Geçtiğimiz günlerde açtığı Instagram hesabı kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan başarılı isim 20’li yaş fotoğraf paylaşma akımına uydu. Sosyal medyadan gençlik fotoğrafını paylaşan Müge Anlı beğeni yağmuruna tutuldu. 20’li yaşından fotoğraf paylaşan ünlü sunucu gençlere tavsiye vermeyi ihmal etmedi. Twitter hesabını da aktif olarak kullanan Anlı, Instagram’dan yaptığı bu paylaşımla herkesi şaşırttı. İşte Müge Anlı’nın paylaştığı o fotoğraf ve gelen yorumlar…

Müge Anlı Paylaştı! Sosyal Medya Yıkıldı!

Instagram hesabından #20liyaşchallange etiketiyle gençlik fotoğrafını paylaşan Müge Anlı “ Her zaman mutluyum, çünkü enerjimi çalacak insanlara hayatımda yer vermiyorum… Gençler özellikle sizlerede bunu tavsiye ediyorum” dedi. İşte sosyal medyayı yıkan Müge Anlı’nın o paylaşımı….

İşte Müge Anlı'nın fotoğrafına gelen yorumlar

Sunucu, Oyuncu Yazar Esra Farsak Müge Anlı'nın  yaptığı paylaşımına "İşte mutlu olmanın en önemlisi negatif enerjili insanlardan uzak durmak!" yorumunu yaptı.

Türk, tiyatro, sinema ve dizi oyuncu Nilgün Belgün ünlü spikerin yaptığı paylaşıma" Hep güzel, hep çalışkan, Mügemm İncecik bir kızdın. Sarı Saçlarla barbie bebek gibi" yorumunu yaptı.

Suzan Kardeş Müge Anlı'nın fotoğrafına " Meleeeekkkkk saçların güzelliği maşallah" yorumunu yaptı.

Müge Anlı'nın Diğer Gençlik Fotoğrafları!

Müge Anlı Kimdir?

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne başladığı yıl; Kanal 6’da staja başladı Staj yaparken kısa sürede kadroya alındı; yönetmen yardımcısı oldu. Kenan Erçetingöz’ün teklifi üzerine magazin gazeteciliğine başladı.

Dobra Dobra adlı magazin programını Şenay Düdek’le birlikte sundu. Müge Anlı, Şenay Düdek’in ayrılığı ardından Pakize Suda’yla Kanal D’de program sunmaya başladı.

Asıl çıkışını ise 2008 yılından itibaren sunmaya başladığı, şimdilerde gündemden düşmeyen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” ile yaşadı. 2010 yılında Tatlı Sert ‘in yanı sıra Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı sundu.

Anlı’nın 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşandığı Gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden şimdilerde 16 yaşında olan bir kızı var.

YORUMLAR 5
  • ASILBEY@06ÇUBUK 2 yıl önce Şikayet Et
    Her türlü bilgi ve belgeye ulaşmasında engel bulunmayan Faili meçhul olayları çözmek için binlerce profesyonel emniyet görevlisinin çözemediği olayları Müge ANLI çözdüğüne göre binlerce emniyet görevlisine gerek yok,50- 100 tane Müge Anlı bulunsun,Türkiye çapında hem faili meçhul olay kalmaz,hemde Devlet milyarlarca tasarruf sağlar
    Cevapla
  • kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    Müge hanim halen dinamik halen hayat dolu.Allahim esirgesin
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim sevgilim o kuma alacağım onu isterse
    Cevapla
  • İsm@il 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıraksın bu işleri paylaşımı nene olcak yaşda
    Cevapla
  • masallah 2 yıl önce Şikayet Et
    saçlara bak at yelesi gibi, muazzam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız