Savaşçı'da taşlar çatırdıyor! Reytingde umduğunu bulamayan Fox TV'den yankı uyandıracak karar

Yeni sezonda kadrosuna birbirinden güçlü isimleri transfer ederek başarı çıtasını yükseltmeye çalışan Savaşçı dizisinde önemli bir karar alındı. Reytinglerde bekledikleri sonuçları elde edemeyen ve yeterli ölçüde ilgi göremeyen Savaşçı projesine 6 oyuncu ismin daha ekleneceği bilgisi paylaşıldı.

Savaşçı'da taşlar çatırdıyor! Reytingde umduğunu bulamayan Fox TV'den yankı uyandıracak karar
Savaşçı'da taşlar çatırdıyor! Reytingde umduğunu bulamayan Fox TV'den yankı uyandıracak karar
GİRİŞ 12.05.2021 18:00 GÜNCELLEME 12.05.2021 18:00
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

2017’den beridir yayın hayatına devam eden ve son dönemlerde çeşitli krizlerin patlak vermesiyle medya gündemine gelen Savaşçı dizisi cephesinden yeni haber var. Yeni sezonunda takipçilerinin ilgisini ve dikkatini canlı tutmaya çalışan Savaşçı dizisine her ne kadar Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş gibi iddialı oyuncular katılmış olsa da eski heyecanını bir türlü yakalayamadı.  

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan hüzünlendiren haber! Show TV’de umulmadık karar: Final kapıyı çalıyor

Hal böyle olunca yapımcısı da dişli rakipleri karşısında reytinglerdeki sıralamasını yükseltebilmek adına tutkunlarını yakından ilgilendirecek bir karara imza attı.

Alınan yeni karara göre televizyon ekranlarının uzun soluklu projesi Savaşçı’ya 6 yeni oyuncu ismin daha dahil edileceğinin bilgisine ulaşıldı. Söz konusu diziye transfer edilecek yeni oyuncularla beraber arzu edilen reyting sonuçlarına ulaşılamaması halinde ya Savaşçı’nın yayın günü kaydırılacak ya da final yaparak yayın hayatını noktalayacak.

Son Yaz niçin başlamayacak? Fox TV’den hayrete düşüren karar! Seyirci bu habere çok üzülecek...

Tüm bunların yanı sıra Ay Yapım'ın hedefinde, Savaşçı dizisinin bu sezon yayına geç başlamasından ötürü farklı dizi projelerine kayan eski izleyici kitlesine tekrardan kavuşmak var. Yapım şirketi, yeni yol haritasını eski seyircilerin yeniden ekran başına gelip gelmemesi sonucunda belirleyecek.

Kuruluş 58.bölüm fragmanı: Bu sezona damga vuran transfer! Döner dönmez fırtına gibi esip geçti

YORUMLAR 125
  • Aygsj 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaan bozok berk Oktay geri gelmedigi sürece savaşcı dizisi artık yok olucak izlenmiycek hala anlamadınız mı farklı yüzlermiş falan filanmış 100 cü bölüme kadar başa sarıp izliyoz youtu.be den bozok gelmezse elinizde batlıycak bu filim zarar ediçeksiniz
    Cevapla
  • Express fiberglass 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizileri reyting için değilde izlemek için yapsanız daha mükemmel olabilir. Savaşçı dizisi eski kadro 10 numara idi.Ben şahsen başa döndüm tekrar izliyorum Bozok yüzbaşı yoksa tadı yok
    Cevapla
  • Asia 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni gelen oyunculara elbet bir gün alışılır ama gec olur ve final yapar. Bizde bu dizinin final yapmasini istemiyorus oyuzden eski oyunculardan bari birtanesi gelsin be noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
    Cevapla
  • AHMET TALAT ÖZER 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaan Bozok olmadan o dizinin tadı tuzu yok. Diziye ayrı bir hava katıyordu.
    Cevapla
  • Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Berk Oktay geri gelmesi lazım o olmadan dizinin tadı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!