Kuruluş 58.bölüm fragmanı: Barış ortamını bozacak plan! Kıvılcım fışkırıyor: Gözünü kan bürüdü

ATV’nin başarılı dizi projesi Kuruluş Osman’a farklı bir soluk kazandıracak transfer hamlesi geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Rafet Avcı karakteriyle adından söz ettiren Şener Savaş, transfer edildiği Kuruluş Osman dizisinde olayların seyrini değiştirmeye geliyor. Peki, üstlendiği Sultan 2.Mesud karakteriyle seyircisine apayrı bir dizi deneyimi yaşatırken Kuruluş Osman 58.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 12.05.2021 17:49 GÜNCELLEME 12.05.2021 17:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kuruluş Osman’da transferin ardı arkası kesilmiyor. Medya gündemine gelen her transferiyle izleyenleri heyecanlandıran Kuruluş Osman kadrosuna bu sefer de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu adını yazdırdı. Kuruluş Osman 57.son bölümde kameralar karşısına geçen usta oyuncu Şener Savaş’ın ekrana dönüşü coşkuyla karşılandı. 

Son Yaz niçin akıştan kaldırıldı? Fox TV’den şoke eden karar! Gelen kötü haber herkesi üzdü

Oynadığı Rafet Avcı karakteriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da tüm dikkatleri üzerinde toplayan usta isim Şener Savaş, Kuruluş Osman 57.son bölümde sevenlerine unutulmayacak dakikalar yaşattı. Ekranların aranan yüzü Şener Savaş, Anadolu Selçuklu Sultanı 2.Mesud karakteriyle diziye bambaşka bir renk katarken Kuruluş Osman 58.bölüm fragmanı geldi mi?

Savaşçı'dan olay olacak karar: Fox TV'nin dizisi başarı gösteremediği için bakın ne yapacak!

Kuruluş Osman 58.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 58.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da Çok Konuşulacak Transfer! Usta Oyuncu Ekranlara Geri Döndü...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan hüzünlendiren haber! Show TV’de umulmadık karar: Final kapıyı çalıyor

Kuruluş Osman 58.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla ülkemizde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde adını duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, yönetmenlik koltuğunda da Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın oturduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 58.bölümüyle 12 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek olaylarıyla dizi severlerin huzuruna geçecek.

Doğduğun Ev Kaderindir’den üzücü haber! TV8'in final kararını duyanlar neye uğradığını şaşırdı

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 57’nci bölümünde, Selçuklu Sultanı Mesud tarafından başkente çağırılan Osman Bey, sarayda misafir edildi ve Sultan Mesud’la bir araya geldi.

Görüşme öncesinde sultanın perdedarı tarafından huzurda nasıl davranması gerektiği konusunda bilgilendirilen Osman Bey, taht odasına kabul edildiğinde teamüllere uymayarak sultanın karşısında eğilmeyi reddetti. Perdedar Osman Bey'in bu davranışı karşısında dehşete düşerken, Sultan Mesud, Osman Bey'in bu hareketini görmezden geldi.

Osman Bey yanında getirdiği sandıkla sultana hediyesini sundu ve "Sizden çok evvel, bu kutlu tahtta oturan Sultan Alaeddin'in babama hediyesidir" dedi. Sultan Mesud'un "Sultanımızın bu kıymetli hediyesini neden bana verirsin" sorusuna Osman Bey'in "Bu hediyenin kıymeti üzerindeki kıymetli taşlardan ötürü değildir. Sultan Alaaddin'in ihya ettiği devletimizin büyüklüğündendir. Sizde kalsın istedim. Sizde kalsın ki devletinizin büyüklüğünü her daim hatırlayasınız" cevabı soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

 

Bu sırada Moğol Valisi'nin odaya destursuz girmesi ortamın daha da gerilmesine neden oldu. Moğol Valisi Yargıcı, Osman Bey'i "Demek Togay'ın Gökbörü dediği, başına buyruk Osman sensin!" diyerek tepeden tırnağa süzdü. Vali Yargıcı, Moğol elçisinin öldürülmesinin hesabını sorarken, Osman Bey elçi kendisine saldırmasına rağmen canını bağışladığını, elçiyi öldürenin Togay olduğunu söyledi.

Osman Bey'in kendisiyle muhatap olmadan cevabını direkt Sultan Mesud'a vermesi Moğol valisini çileden çıkardı. Moğol valisinin "Togay'a vergini tez öde" sözüne, Osman Bey "Ben vergimi Togay'a değil sultanıma ödeyeceğim" cevabı vererek noktayı koydu.

Moğol Valisi, "Hazineme girecek verginin kimden geldiğiyle değil, vaktinde gelmesiyle alakadarım… Lakin ola ki vergi tahsil edilmez. İşte o vakit, bedelini sen ödersin Sultan Mesud" diye küstahça konuşarak odayı terk etti. Sultanın bu sözlerin altında kalmasına içerleyen Osman Bey de "Sultan Alaeddin'in hançerini yanlış ellere teslim etmişim…" diyerek müsade istedi.

Sultan Mesud, Osman Bey'in ağır sözlerine bozulsa da gerçekleri konuşmasından etkilendi.

YORUMLAR 10
  • Diriliş hayrani 2 yıl önce Şikayet Et
    ence Ertuğrul bu diziden daha iyi osmanda iyi ama Ertuğrul un dizisinin yerini tutamaz Zafer zulme biyat edenlerin değil adalet peşinde koşanlari dir ya ALLAH
    Cevapla
  • N.C 2 yıl önce Şikayet Et
    BENCE BURAK ÖZÇİVİT çooooook yakışıklı Davut yanılıyorsun
    Cevapla
  • Gizem YEŞİLGÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Rolünün hakkını vermek lazım bu oyuncular çok iyi oynuyor kendimi kaptırıyorum
    Cevapla
  • Asmin 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi getirirseniz getirin olmuyor. Osman karekteri bir türlü oturmadı. Beceremiyor.
    Cevapla
  • Sude 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada kimi osman karakterine koyarsan koy Burak Özçivit' ten başkasına yakışmazdı. Birde Burak Özçivit çok güzel oynuyor. Bence yanılıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı