Bir Zamanlar Çukurova 96.bölüm 2.fragmanı Ömrümüzün sonuna kadar bizim sırrımız olarak kalacak!

ATV’nin gözde yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli, Ümit ile Fikret’in ne kadar tehlikeli ikili olduğunun bizzat farkına varır. Bir Zamanlar Çukurova 95.son bölümde apar topar kaldırıldığı hastanede Ümit’in tedavi altında tutulması işleri arapsaçına döndürdü. Züleyha’yla zor da olsa hakikati paylaşmak isteyen Demir jandarma ekipleri tarafından götürülürken Bir Zamanlar Çukurova 96.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 12.05.2021 19:50 GÜNCELLEME 12.05.2021 19:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova 95.son bölümde, İçindeki hırs ve intikam ateşini bir türlü söndüremeyen Fikret ile sınanan Fekeli, onu davasından vazgeçirmeye çalışırken aralarında büyük kriz çıkar. Bir Zamanlar Çukurova’da Fekeli, Ümit’in Sevda’nın kızı olduğunu öğrenmesinin yanı sıra Züleyha’nın yuvasını yıkmaya çalıştığını da duyunca çok sert bir dille uyarmak durumunda kalır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölüm fragmanı Yaptığıyla çileden çıkarttı! Tahammül edemiyor

Diğer yandan Demir ise büyük bir riske girmeyi göze alarak Züleyha’dan sakladığı gerçeği açıklama niyetine girişirken Sevda’nın engeliyle karşılaşır. Vicdanı rahat etmeyen ve ucunda her ne olursa olsun Züleyha’dan hiçbir gizlisinin olmasını istemeyen Demir gerçeği açıklayacağı esnada jandarma ekipleri tarafından götürülürken Bir Zamanlar Çukurova 95.bölüm fragmanı geldi mi?

Kuruluş 58.bölüm fragmanı: Bu sezona damga vuran transfer! Döner dönmez fırtına gibi esip geçti

Bir Zamanlar Çukurova 96.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Hilal Altınbilek, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Şirin Öten, Bülent Polat, Alayça Öztürk, Mehmet Polat, Sibel Taşçıoğlu, Aras Şenol, Turgay Aydın, Selin Yeninci,Serpil Tamur, Polen Emre ve Selin Genç isimlerinin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 96.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Sarsıcı Gelişme! Hapis Cezası mı Alacak?

Son Yaz neden yayına girmeyecek? Fox TV’de çok konuşulacak karar! Ekrana gelmemesinin sebebi...

Bir Zamanlar Çukurova 96.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Yapımcığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda ise Murat Saraçoğlu’nun oturduğu Tims&B Productions imzasıyla her hafta yüksek izlenme oranlarıyla göze çarpan Bir Zamanlar Çukurova 96.bölümüyle 13 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında sürprizlerin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle tutkunlarına bambaşka bir dizi deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Savaşçı'da önemli kriz! Reytingde yüzü gülmeyen Fox TV'den şaşırtan hamle! 6 oyuncuyu birden...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ümit'in, Sevda'ya çektiği rest, Fikret'le kurdukları tuzağı tehlikeye atacaktır. Yıllar sonra bulduğu annesine, Züleyha mı ben mi? diyen Ümit, karşısında önce Fekeli'yi, sonra Demir'i bulur. Ümit, Demir'den vazgeçmez ama bunu pahalıya ödemek zorunda kalır; üstelik tüm bu olan biten Fikret'in de Demir'in de öfkesini daha da büyütür.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan hayranlarının canını sıkacak haber! Show TV’den olay olacak karar...

Ümit'in etrafındaki çember gittikçe daralırken, başına gelenler onu hayat ve ölüm arasındaki çizgiye taşır. Çemberi daraltanlar arasında, hiç farkına varmadığı Şermin ve Füsun da vardır. İki arkadaş, tüm detayları bir araya toplamış, sırları çözmek üzereyken, bir de kahraman olmak üzeredirler!

 

Önce iki evladını ve eşini, sonra hayatın aşkı Hünkar'ı en son da evladım dediği Yılmaz'ı toprağa veren Fekeli, şimdi de yıllar sonra kavuştuğu yeğeni Fikret ile sınanıyor! Fikret savaşında ısrar ettikçe, aralarındaki bağ da kopma noktasına geliyor! Üstelik Fekeli bu kez, Fikret ile birlikte, Yılmaz'ın yadigarı Müjgan ve Kerem Ali'yi de kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Demir, bir kez daha Züleyha'nın her şeyi bilmesine gerektiğine karar veriyor. Sevda, kızının ültimatomunu yerine getirip getirmemek arasında kararsız kalmış olsa da, Demir'in Züleyha ile konuşmasını istemiyor, o konuşma şimdi yapılırsa, Ümit'i tamamen kaybedebileceğini düşünüyor. Sevda aklını karıştırsa da Demir, Züleyha'ya konuşmaları gerektiğini söylüyor. Onlar konuşurken ise, çiftliğe Jandarma geliyor! Demir, büyük bir suçlama ile gözaltına alınırken, Sevda ise evlat sınavında beklerken tüm sırlarını ortaya dökmek üzeredir!

YORUMLAR 2
  • Sevinç 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah demir ile zuleyha ayrılmazlar
    Cevapla
  • What 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon inşallah ayrılırlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!