UMED'den tepki: Barbarlıktır, ahlaksızlıktır, terördür...

UMED, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya gerçekleştirdiği saldırıda yaralanan Anadolu Ajansı (AA) Orta Doğu Editörü Turgut Alp Boyraz'la ilgili açıklama yaptı

UMED'den tepki: Barbarlıktır, ahlaksızlıktır, terördür...
UMED'den tepki: Barbarlıktır, ahlaksızlıktır, terördür...
GİRİŞ 08.05.2021 00:06 GÜNCELLEME 08.05.2021 00:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Müslümanların ilk kıblesi ve son peygamber Hz. Muhammed’in(SAV) miraç durağı olan  Mescid-i Aksa’ya yönelik  İsrail saldırılarını nefretle kınıyoruz.

Mescid-i Aksa saldırısında yaralanan Anadolu Ajansı'nın Ortadoğu Editörü ve UMED Ortadoğu Temsilcisi Turgut Alp Poyraz’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

İsrail polisinin Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi'nde yatsı namazı kılan cemaate ses bombaları ve plastik mermi ile saldırması, gazetecileri de açıkça hedef alması barbarlıktır, ahlaksızlıktır, terördür.

Dünya kamuoyunun gerçeği görmesini, öğrenmesini engellemek için gazetecileri faşizanca sansürlemek için hedef alan İsrail’ i UMED olarak kınıyor, uluslararası basın örgütlerini birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Kalemini, fikrini ve yüreğini siyonizm ve emperyalizmin kullanımına açmadığı için hedef alınan gazeteci kardeşlerimize birkez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’daki cemaate müdahalesinde Anadolu Ajansı’nın (AA) Orta Doğu Editörü Turgut Alp Boyraz ayağından yaralandı. Harem-i Şerif’teki olayları takip eden Boyraz, İsrail polisinin kullandığı plastik mermiyle ayağından vuruldu.

YORUMLAR 1
  • ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    İçimden hepinizin kellesini almak geliyor ama nafile..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…