Kuruluş Osman 59.bölüm 2.fragmanı Taşlar çatırdamaya başladı! Ettiğini karşılıksız bırakmayacak

ATV'nin ödüllere doymayan projesi Kuruluş Osman'da önemli bir dönemece girilerek Osman için karar verme vakti gelip çatmıştır. Kuruluş Osman 58.son bölümde, Obaya varis bırakmak isteyen Osman'ın yüreği yangın yerine dönse de evlilik kararını yerine getirmek mecburiyetindedir. Huzur ve barış ortamını bozmak isteyen Nikola, Osman'ı devirmek için elinden geleni ardına koymazken Kuruluş Osman 59.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 17.05.2021 09:53 GÜNCELLEME 17.05.2021 09:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 58.son bölümde; Bir süredir çeşitli sebeplerle kararını erteleyen Osman, artık kendisine varis verecek makul kişiyle evlilik kervanına katılmak durumunda kalacaktır. Kuruluş Osman'da Osman, belirlediği şartlara uygun düşen ismin Malhun Hatun olduğuna kanaat getirmiştir ve her ne kadar güçlük çekse de bu düşüncesini Bala'yla paylaşmak zorunda kalmıştır. Tüm bunların yanı sıra yerinde durmak bilmeyen Nikola, durgun ortamı tekrardan hararetlendirmek için Osman ile Togay'ın sağladığı sulhu bozmaya çalışır. Edabalı ise evlilik hususunda Umur'un rızasını alma vazifesini üstlenir ve Osman'ın verdiği kararı öğrenen Bala'nın yüreği tuzla buz olurken Kuruluş Osman 59.bölüm fragmanı geldi mi?

Masumlar Apartmanı 34.bölüm fragmanı var mı? Ağır darbe indiriyor! Tehlikeyi atlatabilecek mi?

Kuruluş Osman 59.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 59.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da Beklenmedik Karar! Bala ve Osman Zor Bir Süreç Bekliyor...

Kuruluş Osman 59.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla ülkemizde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde adını duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, yönetmenlik koltuğunda da Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın oturduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 59.bölümüyle 19 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek olaylarıyla dizi severlerin huzuruna geçecek.

Televizyon dizilerinde yaprak dökümü yaşanıyor! Finallerin ardı arkası kesilmedi! Bitirilecek..

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Şeyh Edebalı’nın araya girerek Osman Bey ve Umur Bey arasındaki olası çatışmayı önlemesinin ardından; Umur Bey, Togay’a saldırmaktan vazgeçer. Umur Bey’in gelmemesi üzerine Togay’ı tuzağa düşürme planı bozulan Nikola, Osman Bey ve Togay arasındaki barışı bozmak için harekete geçer.

Osman Bey, Göktuğ ve Alpleri elçi göndererek Togay’a anlaşmaya sadık kalacağını bildirirken; Şeyh Edebalı, evlilik konusunda Umur Bey’i ikna etme görevini üzerine alır. Osman Bey ise Şeyh Edebalı’nın tavsiyesini beylerle istişare ettikten sonra Malhun Hatun’la evlenmeye karar verdiğini Bala Hatun’a açıklar.

Malhun Hatun, Osman Bey’in kendisi ile evlenmek istemesine ne tepki verecek? Umur Bey, Osman Bey’in kızıyla evlenmesine razı olacak mı? Bala Hatun, Osman Bey’in evlilik kararını nasıl karşılayacak? Nikola, Togay’ı kışkırtmak için nasıl bir oyun kuracak? Togay, Osman Bey’den intikam almak için beklediği fırsatı ele geçirebilecek mi? Şeyh Edebalı, Umur Bey’i Osman Bey-Malhun Hatun evliliğine ikna edebilecek mi?

YORUMLAR 11
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman,ı Yeşilçam Filmlerine benzettiler! Çünkü Bala(Rabia,Malhun,Mal ) Hatunun Babası Allah dostu Şeyh Edebali Hiç Kızının üstüne (Kuma) ikinci Eş alsın diye Osman Bey,i zorlarmı? bu Eş Üstüne İkinci bir Eş tamamen İslama,Kur-ana aykırı bir durumdur..hemde bunu Dizde Allah Dostu Şeyh Edebali,ye yaptırıp Günaha giriyorlar!!.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizide ; Bala Hatunun Çocuğu Olmuyor diye gösterilmesi tamamen Tarihi bir Hatadır..Çünkü Aksine Bala ( Rabia,Malhun,Mal) Hatunun Çocuğu oluyor hemde 7 tane...ve Ertuğrul Gazinin ; Osman bey ikinci Eş Alsın diyede bir Vasiyeti yoktur...ayrıca Osmanlının Kuruluşuna kadar Hem 94 Yaşlarına kadar yaşamış Ertuğrul Gazi Hemde 96 Yaşına kadar Yaşamış , Osman Bey,i Taht,a hazırlayan Halime Sultanın olması lazımdı? onlarda yok!......Kısaca Dizide Reyting olsun diye Gerçek olmayan Tarihden alınmış Hayali bir Senaryo Ortaya atılıyor insanlar bunun üzerine boşuna tartışıyor? :))
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl beklenmedik gelişme tarihte Osman Bey'in malhum hatunla evlendiğini bilmiyormuyuz
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Malhun hatun şeyh edebalinin kizi
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman Bey Aksine ayrı olarak Malhun Hatun ile Evlenmiyor! Çünkü Bala hatun ile Malhun Hatun aynı kişiler! (Kaynak ; ilk Osmanlı Tarihcisi Oruç Beg.) ....Nasıl olacak O? :)
    Cevapla
  • Mozkaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncuların yüzünü göstermekle iki saati doldurdular
    Cevapla
  • bala 2 yıl önce Şikayet Et
    balanın çocuğu olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakaryali ? Doğru ama 1 Çocuğu değil (Çocuk yaşda Evlendiği için (16-17) bu yüzden Bala Hatun diye anılır...Asıl İsmi Rabia Hatundur, Bazı Kaynaklarda Malhun -Mal Hatun diyede geçer ) yani aksine 7 tane Çocuğu oluyor! Senaristler Reyting olsun diye herhalde Tarihi Zayıf Kaynaklardan Senaryoyu düzenlemişler... Bala hatun ile Malhun Hatun Aynı Kişiler .... Kaynak ; İlk Osmanlı Tarihcisi Oruç Beg.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bala Hatun Çocuk Yaşda (16-17 ) Evlendiği için Aksine 7 Tane Çocuğu oluyor! ve Bala Hatun ile Malhun Hatun Aynı Kişilerdir (Bak; İlk Osmanlı Tarihcisi Oruç Beg.)..Ayrıca Osman Bey,in Tek Eşi Vardır ve bu Eş,e (Bala Hatun ),a ait Bilecik,de tek Mezar/Kabir vardır.Nokta
    Cevapla
  • Sakaryali 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihte 1 çocuğu olmuştur adı alaettindir.
    Cevapla
  • alp urungu 2 yıl önce Şikayet Et
    tarih degismez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...