Kardeşlerim 14.bölüm fragmanı: Doruk'un radarına takıldılar! Gözünden hiçbir ayrıntı kaçmıyor

Kısa süre içerisinde yıldızı parlayan diziler arasına yerleşen Kardeşlerim’de Ömer, öğrendiği acı gerçek karşısında derinden sarsılır. Kardeşlerim 13.son bölümde Ömer’i kabullenmek istemeyen Harika-Suzan, parasal bakımdan herhangi hak talep etmemesi için kolları sıvar. Suzan’dan intikamını almak Nebahat’in yapmış olduğu hamle Ömer’in hayatı için ciddi risk unsuru teşkil ederken Kardeşlerim 14.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 21.05.2021 15:02 GÜNCELLEME 21.05.2021 15:02
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 13.son bölümde Suzan’ın öz annesi, Harika’nın ise kardeşi olduğu hakikatiyle yüzleşen Ömer, çok ağır bir imtihandan geçmektedir. Kardeşlerim’de duyduklarının etkisinden uzun bir süre çıkamayan ve gerçek zannettiği ailesiyle aslında arasında kan bağı olmadığını öğrenince beyninden vurulmuşa dönen Ömer, kendisini sahipsiz hissetmektedir. Gerek Harika gerekse Suzan, Ömer’i benimsemedikleri için hayatlarında yer almasını asla istemezken, maddi açıdan hiçbir hakka sahip olamaması için harekete geçerler. Kendisini reddetse bile insanlığından ödün vermeyip büyük bir fedakarlık örneği sergileyen Ömer, Suzan’ın hayatını kurtarmak için ölümle burun buruna gelirken Keşlerim 14.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı 29.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Yürekleri ağza getiren gelişme! Herkesi korkutuyor

Kardeşlerim 14.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim'de Tehlikenin Ayak Sesleri Yükseldi! Ömer, Ölümün Eşiğine Sürükleniyor...

Kardeşlerim 14.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 14.bölümüyle 22 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ömer yaşadığı şokun etkisiyle savrulurken, Kadir kardeşine sahip çıkmak, evi geçindirebilmek için çareler aramaktadır. Suzan, Akif’ten intikam almak için bir plan yapar. Harika, Ömer’in kardeşi olduğunu asla kabullenmeyeceğini herkese ilan eder. Şengül, Ömer’e sahip çıkmayan Suzan’ın karşına dikilip tehditler savururken, çocuklar birbirlerine bağlılıklarının gücüyle yaşam mücadelelerine devam ederler. Suzan’ın yaptığı sinsi plan, beklenmedik bir şekilde Ömer’i büyük bir tehlikeye atar.

Kardeşlerim Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman  (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk)

YORUMLAR 65
  • Oska 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel dizi asiye ve doruk bu cok yakisyorlar
    Cevapla
  • Edanur Ekicii 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim dizisi çokk güzel. ❤
    Cevapla
  • $#*₩¥£€ 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok sewiyorum kardeslerimi
    Cevapla
  • Guler 2 yıl önce Şikayet Et
    Asiye cok iyi bir genc kiz. Kendide guzel, seside oyle. Doruklada bir- birlerine cok yakisiyorlar. Helede ikisinin birlikde sarki soyledigi o sahneler muhtesem. Siz hic ayrilmayin. Asiye sende nolur su Doruk Atakulu affet!!!
    Cevapla
  • Esma 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Asdor ciftine bayiliyorum!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı