Payitaht Abdülhamid'den şaşırtıcı gelişme! Hüzünlendiren vedasıyla ortalığı resmen yıkıp geçti

TRT1'in uzun soluklu projeleri listesinde adı geçen Payitaht Abdülhamid'in sıkı takipçilerinin moralini bozacak gelişme duyuruldu. Özellikle tarihe karşı yakından ilgisi olan kitlenin pür dikkat takip ettiği Payitaht Abdülhamid dizisi yayın serüvenini noktalama kararı aldı. TRT1'de kayda değer başarılara imza atan Payitaht Abdülhamid'in final yaptığını öğrenen hayranları büyük bir üzüntüyle karşıladı.

Payitaht Abdülhamid'den şaşırtıcı gelişme! Hüzünlendiren vedasıyla ortalığı resmen yıkıp geçti
Payitaht Abdülhamid'den şaşırtıcı gelişme! Hüzünlendiren vedasıyla ortalığı resmen yıkıp geçti
GİRİŞ 17.06.2021 11:17 GÜNCELLEME 17.06.2021 11:17
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

TRT1 kanalında tarihin önemli isimlerinden Sultan Abdülhamid Han'ın hayat hikayesinin etkileyici görüntüler eşliğinde yansıtıldığı Payitaht Abdülhamid'den beklenmedik haber geldi. 2017 senesinden beridir ekran yolculuğunda yürüyen ve izleyenlerin tarih bilgisini ciddi ölçüde geliştirmeye yardımcı olan Payitaht Abdülhamid resmen final kararı aldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Meseleyi kökten temizleyecek! Defter kapanacakEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Meseleyi kökten temizleyecek! Defter kapanacak

Kemikleşmiş yapıda seyircisi bulunan ve yayın hayatına başladığı ilk bölümden itibaren vurucu gelişmeleriyle merak ve heyecan duygusunu yüksek tutan Payitaht Abdülhamid'in ekran macerasını bitirilmesi üzüntüye uğrattı. Yönetmenliğinde Şevki Es'in yer aldığı ES Film imzasıyla her Cuma akşamı TRT1'de gerilim rüzgarları estiren Payitaht Abdülhamid yayın hayatını sonlandırılması bilhassa medyanın gündemine yerleşti.

Gönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladıGönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladı

Herkesi hayal kırıklığına uğratan bu gelişmenin aktarılmasıyla beraber Payitaht Abdülhamid'in ne zaman final yaptığı hususu kafaları kurcalarken TRT1 ekranına veda ettiği tarih gün yüzüne çıktı. Toplamda beş sezon boyunca hafızalardan silinmeyecek sahneleriyle gönüllerde taht kuran Payitaht Abdülhamid dizisinden önemli açıklama geldi.

Teşkilat'ın yıldızından bomba ayrılık kararı! TRT1 dizisinde ortalığı kasıp kavuracak gelişmeTeşkilat'ın yıldızından bomba ayrılık kararı! TRT1 dizisinde ortalığı kasıp kavuracak gelişme

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal (Sultan Abdülhamid Han), Özlem Conker (Bidar Kadın Efendi), Bahadır Yenişehiroğlu (Tahsin Paşa), Hakan Boyab (Mahmud Paşa), Gürkan Uygun (Halil Halid), Sedef Avcı (Zeynep), Başak Daşman (Şivenaz), Güven Kıraç (Hafiye Vambery Amca) gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid final bölümüyle 4 Haziran Cuma tarihinde son kez yayına girdi.

YORUMLAR 39
  • Nurcihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir diziydi. İlk günden beri izledim. Sonu yarım kaldı sanki. Asıl hainler, ittihat terakki, jön türkler . Son cuma selamlığı. Son ayaklanma. Koca sarayda tek göz odaya kapatılmak. Yakın ailesinden bile uzak. Gazete dahi okumasına izin verilmemişti. Evet bir biri içine yedirilerek verildi ama daha ayrıntılı bir son olabilirdi. Yinede herşeye rağmen bu cesaret ayakta alkışlanır.
    Cevapla
  • Alim aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Boyle kaliteli diziler yarida neden bitiyor anlamadim.izleyicisi var para var .var hersey var.trt gibi bi yapi en guzel yerinde diziye final yapiyor.bence yakismadi trt ye.
    Cevapla
  • Mehmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt Trt olalı bi faydalı iş yaptı onuda kısa sürdü
    Cevapla
  • Nurcihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bir dizi için uzun bir süre . 5 sezon. Ama yarım kaldı.
    Cevapla
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla efsaneydi.cok üzüldün ama bitmesi gerekiyordu yoksa bizlerde daha derin yara birakacakti
    Cevapla
  • Öncü 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümünden yaklaşık bir asırda geçmiş olsa ağlattı bizleri... Çok filimler seyrettim 50 yaşındayım İlk defa bir film için ağladım. Cihan padişahı Abdülhamit Han'ımızın ölümüne ağladım. O zamanki devletimize yapılan kötü senaryolar aynen şimdide devletimize uygulanıyor. Allah'ım sen devletimizi milletimizi payidar kıl yıkılmasına parçalanmasına izin verme... Hilafet sancağını kaldırmayı sen bizlere tekrar bir daha düşmemek üzere nasip et. Kıyamete kadar inşallah... teşekkürler TRT ve bu filimde emeği geçenlere herkese bilhassa Bülent İNAL'a hakkını verdi.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedelerimiz bir asır önce büyük Sultan Abdülhamid'in kıymetini bilemedi, bir de üstüne azılı düşmanlarımızın iğrenç iftiralarına inanıp ona küfürler etti. Hatta darbeden sonra sarayı talan edenlerden alçak bir kadın hıncını alamayıp çocuğuna "İşe bu zalimin tahtına" diyerek Sultan'ın tahtına tuvaletini yaptırdı. Sonra ne oldu: CHP ikizi İttihatçılar 9 senede koca imparatorluğu tesbih tanesi gibi dağıttılar. Az kalsın Anadolu'dan bile oluyorduk da Allah yardım etti. Şimdi 1 asır sonra Erdoğan gibi bir liderin kıymetini bilmeyip de iktidarı bu PKK'lılara, FETÖ'cülere, İslam düşmanlarına kendi elimizle verirsek o zaman vay başımıza gelenlere!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...