Son Yaz'da düzen tepetaklak oldu! Seyirciler onun gitmeyeceğini düşünse de sarsıcı haber geldi

Sezon finali tarihi için geri sayıma başlayan Son Yaz isimli projenin kadrosundan 2 oyuncunun birden gideceği haberi şok etkisi meydana getirdi. Arıza dizisi sayesinde oyunculuk kariyerinde parlak sonuçlar elde eden ve Son Yaz dizisiyle iddialı çıkış yakalayan Olgun Toker ayrılacağı öğrenildi. Aynı zamanda Canan karakteriyle seyircisinin sempatisini toplayan Funda Eryiğit'in de ekibe veda etmesi herkesi sarstı.

Son Yaz'da düzen tepetaklak oldu! Seyirciler onun gitmeyeceğini düşünse de sarsıcı haber geldi
Son Yaz'da düzen tepetaklak oldu! Seyirciler onun gitmeyeceğini düşünse de sarsıcı haber geldi
GİRİŞ 10.07.2021 11:15 GÜNCELLEME 10.07.2021 11:15
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Gerek oyuncu transferleri gerekse ayrılık haberleriyle medya gündeminde adından sıkça söz ettiren Son Yaz dizisine dair yeni gelişmeler takipçilerini şaşkına uğrattı. Fox TV'de her Cuma akşamı birbirinden ilginç olaylarıyla destekçilerini ekran başına kilitleyen Son Yaz dizisinde hiç hesapta olmayan vedalar yaşanacak. 

Bilindiği üzere yakın bir zaman önce Akgün'ün ağabeyi Gökhan karakteri ile ekranlara bomba gibi dönüş yapan Olgun Toker'in hikayesinin son bulacak olması sevenlerini hüzünlendirdi. Show TV'nin geçtiğimiz haftalarda final kervanına katılan dizide Arıza'da milyonların sempatisini kazanan Olgun Toker'in, Son Yaz ekibinden eksileceği haberi bir kısım seyircinin de isyan etmesine sebebiyet verdi. 

TRT1 Payitaht Abdülhamid'den keyifleri kaçıracak haber! Sevilen dizi final kervanına katılıyorTRT1 Payitaht Abdülhamid'den keyifleri kaçıracak haber! Sevilen dizi final kervanına katılıyor

İzleyicisi, sevilen oyuncu Olgun Toker'in Son Yaz'dan ayrılacak olmasının şokunu üstünden atamamışken bir de Funda Eryiğit'in de veda edeceği iddiasının ortaya atılmasıyla beraber hayretler içerisinde kaldı. tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığı haber doğrultusunda, Canan karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan ve son dönemlerin popüler oyuncuları arasına yerleşen Funda Eryiğit'in yeni sezonda Son Yaz'ın oyuncu kadrosunda yer almayacağı belirtiliyor.

Gönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladıGönül Dağı'nda gözyaşlarına boğan veda! Sevilen isim TRT1 dizisinden ayrıldığını böyle açıkladı

Burak Arlıel’in yönetmenliğini üstlendiği, Saner Ayar’ın yapımcılığında bulunduğu, Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un senaristliğinde yer aldığı O3 Medya imzasıyla yayına giren Son Yaz'ın sezon finali tarihi de resmen netlik kazandı.

Teşkilat'ın efsanesinden inanılmaz veda kararı! TRT1 projesinden gündemi sallayacak gelişme...Teşkilat'ın efsanesinden inanılmaz veda kararı! TRT1 projesinden gündemi sallayacak gelişme...

Oyuncu kadrosunu; Funda Eryiğit, Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Sinan Tuzcu, Emre Karayel, Şebnem Dönmez, Sezer Koç, Arif Pişkin, Ata Nedim Arman, Yasemin Yazıcı, Cengiz Okuyucu, Halil Babür, Sarp İkiler, Erdem Şanlı ve Yunus Narin’in oluşturduğu Son Yaz sezon finaliyle 4 Haziran Cuma tarihinde sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine ara verdi.

YORUMLAR 150
  • Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugun yine Son yaz dizisini izledim.Oyuncularin hepsi cok guzel oynuyorlar Sanki yasiyorlar.Bu reyting isini neye gore yapiyorlar.Begenilen dizileri kaldiriyorlar.Anlasilir gibi değil.Sanatcilari ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Cevremdeki tum insanlarında seyrettiğini biliyorum.Ve dizinin devam etmesini istiyoruz. BU guzel dizileri kaldiyincaya kadar saçma dizileri kaldırın lutfen.
    Cevapla
  • Yeşim 2 yıl önce Şikayet Et
    Funda eryigit dizinin mihenk taşıdır..Dizideki önemli karakterler cikinca dizi dikiş tutmaz.Zar zor yoparladiniz reytingleri .tamo vardi,ozcan denizin dizisi vardi .onlar bitti toparlandı .E yeni diziler de gümbür gümbür geliyor.Pardon ama neyin özgüveni bu önemli bir karakteri çıkartıp diziyi harciyosunuz.Birakin seviyoruz diziyi büyüyü bozmayin..
    Cevapla
  • Hatice tüfekci 2 yıl önce Şikayet Et
    Mrb nasılsınız ben funda hanımı poyraz. Karayelden izle çok güzeldi oyunculuk karıyerini üstün perfonması çok güzel lütfen son yazda görmek çok güzeldi olma canansız izlenmez lütfenm selim canan ayrılmasın iyileşsin gelirsin funda hanım lütfen tekrar sizi görmek unuduyla lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen gelin sizi seviyoruz
    Cevapla
  • Adan lina 2 yıl önce Şikayet Et
    Aile okadar doğal okadar sevimli ki sanki içlerinde yaşıyoruz lütfen aileyi bozmayın
    Cevapla
  • Semih Vardar 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi yapıyorsunuz sonra dağıtıyorsunuz.Son yaz dizisindeki çekirdek aileyi bozmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?