ATV Maraşlı devri resmen bitiyor! Bu kadar erken biteceği beklenmiyordu: Hesapları bozan karar

Sıra dışı olay örgüsüyle ilgi odağına oturan Maraşlı projesinden sıkı takipçilerine hayal kırıklığı yaşatacak gelişme aktarıldı. Hem kadroyu oluşturan isimlerle hem de işlenen konusuyla dizi sektörüne bambaşka bir renk katan Maraşlı yapımının ekran serüveni resmen sonlanacak. Maraşlı dizisi hakkında final kararı alındığını öğrenen destekçileri sosyal platform aracılığıyla bitmesin çağrısı başlattı.

ATV Maraşlı devri resmen bitiyor! Bu kadar erken biteceği beklenmiyordu: Hesapları bozan karar
ATV Maraşlı devri resmen bitiyor! Bu kadar erken biteceği beklenmiyordu: Hesapları bozan karar
GİRİŞ 10.07.2021 10:52 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:52
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Son bir yıl içerisinde ekran macerasını noktalayan diziler gittikçe artış gösterirken, Maraşlı projesine dair duyurulan gelişme sıkı takipçilerini hiç memnun etmeyecek. ATV'de ekran macerasına merhaba dediği günden itibaren ters köşe yapan sahneleriyle hayranlarının beklentilerini karşılayan Maraşlı dizisi final kervanına katılıyor.

Masumlar Apartmanı'nda ciğerleri parçalayan ayrılık! TRT1 dizisinde bu vedaya yürek dayanmaz...Masumlar Apartmanı'nda ciğerleri parçalayan ayrılık! TRT1 dizisinde bu vedaya yürek dayanmaz...

Sosyal medya kullanıcıları buldukları her fırsatta Maraşlı dizisinin uzun soluklu olması için temennide bulunurken, alınan final kararını öğrenince hayal kırıklığına uğradı. Özellikle söz konusu yapımdaki başrolleri paylaşan Alina Boz ile Burak Deniz'in hayran kitlesi, Maraşlı projesinin ekran yolculuğuna nokta koyulmaması adına çağrıda bulunmaya başladı.

tv100'den Birsen Altuntaş'tan alınan haber doğrultusunda, şayet herhangi bir değişiklik yapılmadığı takdirde televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından Maraşlı'nın sezon sonunda izleyici kitlesine veda edeceği öğrenildi. Yönetmenlik koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu, yapımcılığında ise Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın yer aldığı Tims&B Productions imzasıyla her Pazartesi yayına giren Maraşlı dizisi ilk kez 11 Ocak 2021 tarihinde ATV'de yayına hayatına başlangıç yapmıştı.

Fox TV yapımı Son Yaz'dan çıkan çıkana: Üst üste veda! Umulmadık karar destekçilerini üzdü...Fox TV yapımı Son Yaz'dan çıkan çıkana: Üst üste veda! Umulmadık karar destekçilerini üzdü...

Öte yandan oyuncu kadrosunda; Burak Deniz (Maraşlı), Alina Boz (Mahur), Saygın Soysal (Savaş), Rojda Demirer (Firuzan), Melis İşiten (Dilşad), Sinem Akyol (Hilal), Türkü Su Demirel (Behiye), Serhat Kılıç (Necati) gibi başarılı isimlerin yer aldığı Maraşlı’nın final kararı sonrası başrol oyuncularının da yeni projelerle anlaşmaya başladığı belirtildi.

YORUMLAR 32
  • Sude beyaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Maraşlıya şarkı gönderme saçma sapan dizi hayallerini kırdın ilk zamanlar dizi güzeldi sonrasında saçma dizi oldu gönül dağı dizisi maraşlıdan daha güzel hem komik aşk var dizide en güzel dizi gönül dağı tabiki çünkü yönetmen olsun yapım olsun çünkü yönetmende becerik olması lazım yapımcında
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence güzel bir dizi bence final olmasın
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne anlarsın diziden
    Cevapla
  • Ramazan duru 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben asla dizi izlemem sevmem bu maraşlı bence güzel dizi bence final yapması üzücü
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç izlemedim ama ne hikmetse Zap yaparken her sahnede içki sahneleri karşıma çıkıyordu iyi olmuş
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    En azından sapık zihniyeti olan bir dizi değil takmişsiniz alkole ulan eline surdugun dezenfektan bile alkollü
    Cevapla
  • ÇETO 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD olsa güzel amam yerli olsa kötü
    Cevapla
  • Orxan Talıbov 2 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez dizi zaten.başlarda iyiydi ama sonra saçmaladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...