Masumlar Apartmanı'nda ayrılık mesajı resmen verildi! Başrolünün veda kararını duyan inanamadı

Masumlar Apartmanı son bölümde evladını karnında taşıyan İnci tüyler ürperten bir trafik kazası geçirmesi sonucunda ruhunu teslim etti. Masumlar Apartmanı'ndaki ölüm sahnesiyle izleyici kitlesini hüngür hüngür ağlatan Farah Zeynep Abdullah artık yolun sonuna geldi. İnci'nin vefatının acısına dayanamayan Han akıl ve ruh sağlığını yitirip hastanede tedavi görmeye başlarken Masumlar Apartmanı 38.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 16.06.2021 13:10 GÜNCELLEME 16.06.2021 13:10
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı sezon finalinde ekran başındaki seyircisinin gözyaşlarına hakim olamadığı bir ayrılık yaşandı. Son bölümde anne olmaya hazırlanan İnci, Han'la arasındaki buzları eritmeye karar verdiği esnada başına aniden gelen talihsizliğin kurbanı oldu. Masumlar Apartmanı'nda akıllara durgunluk veren kazadan sağ kurtarılamayan İnci'nin son sözleri içleri sızım sızım sızlattı. Gözünden bile sakındığı İnci'nin yaşam savaşını kaybettiğini gören Han, ciddi derecede psikolojik bir çöküntü içerisine girdi. Yaşadığı büyük travmanın etkisinden çıkamayıp ruhsal sağlığı bozulan Han'ın iyileşebilmek için hastaneye yatırılmasının ardından Masumlar Apartmanı 38.bölüm fragmanı geldi mi?

Masumlar Apartmanı'nda peş peşe bomba! 2 sürpriz birden: Fahriye Evcen diziye evet mi diyecek?Masumlar Apartmanı'nda peş peşe bomba! 2 sürpriz birden: Fahriye Evcen diziye evet mi diyecek?

Masumlar Apartmanı'nda Acı Ölüm! İnci, Hayatını Kaybetti...

Masumlar Apartmanı Oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’tan Veda Açıklaması!

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılma kararıyla milyonları üzüntüye sokan Farah Zeynep Abdullah, sezon finalinin yayına girmesinin akabinde sosyal medya hesabı aracılığıyla şu açıklamalara yer verdi:

Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu.

Kardeşlerim 17.bölüm fragmanı: Akif'in başı büyük belaya giriyor! Faturası pahalıya patladıKardeşlerim 17.bölüm fragmanı: Akif'in başı büyük belaya giriyor! Faturası pahalıya patladı

Masumlar Apartmanı 38.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı 38.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı.

Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar hayatını kaybediyor mu: Çağlar Ertuğrul haneden eksilecek mi?Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar hayatını kaybediyor mu: Çağlar Ertuğrul haneden eksilecek mi?

Masumlar Apartmanı 38.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 38.bölümüyle Eylül ayı içerisinde TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlaması bekleniyor.

Kuruluş Osman 62.bölüm 2.fragmanı Bayram havası estiren gelişme! Osman'ın yüzünü güldüren haberKuruluş Osman 62.bölüm 2.fragmanı Bayram havası estiren gelişme! Osman'ın yüzünü güldüren haber

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

YORUMLAR 10
  • Masumlar apartmanı 2 yıl önce Şikayet Et
    O kadar üzüldüm ki
    Cevapla
  • Birsen sav 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölmüş bir anne oradan buradan çıkıyor sanırlar gören kardesler vucuduna zarar veren küçük kız kardes akıl sağlığı yerinde olmayan bir baba bence TRT bin yaptığı en iyi korku filmi
    Cevapla
  • Mutlu Şenyüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Mutlu sonla bitip final yapılsaydı.Uzadıkça reytingler düşer.
    Cevapla
  • viyana 68 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam işlendiği takıntılı hastalıklar doğruda bir aikede herkes piskopat olamaz yani bu tıpkı kepçıda ortaya karışık ızgara tabağına dönmüş her şey var gıdım gıdım bu dizi ve diğer kitap uyarlama dizilerde
    Cevapla
  • 1sıradışı 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet, bir evde herkesin veya çoğunluğun psikolojik sorunları olabilir; sadece ortada bir aile yoktur.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizide karakterlere önce zeki süsü verilip doğru yaptırılıyor ardından başka bir sahnede ya psikopat oluyorlar yada saf dilsiz düşüncesiz oluyor mevzuyu uzatıyorlar, 1 bölümün hikayesini 3 bölüme yayıyorlar, diziyi uzatmak için saçma sapan sahneler giriyor yayıyorlar, bunu her dizi farklı şekilde yapıyor, TRT dizilerinin cılkı çıkmış kaç senedir. ertuğrul, payitaht melihşah kuruluş bunlarda olanı abartıyor yanlış anlatıyor ama işimize geldiği için bunlara ses yok. ileride belki zamanla düzelirler diyemiyorum çünkü yapımcı oyuncu hepsi belli, Kıtlık her alanda sıkıntı da her alanda var malesef. şimdi yaz dizi saçmalıkları çıkar 2 ay'ı bunlarla geçirtir TV'ler
    Cevapla
  • kurtoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruhunu teslim etti;;)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı