Camdaki Kız 10.bölüm fragmanı Sırtını dayayacakken hüsrana uğruyor! Bıçak kesiği gibi acıttı...

Camdaki Kız'da Sedat ile nikah masasına oturan Nalan'ın geçmişten gelen derin korkuları su üstüne çıkmıştır. Camdaki Kız'da Feride yüzünden yaşadığı travmanın etkisinden kurtulamayan Nalan soluğu annesinin yanında alsa da umduğunu bulamadı. Annesinin imdadına yetişmesini beklerken tüm kapılar yüzüne kapanan Nalan'a sürpriz bir yardım eli uzanırken Camdaki Kız 10.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 22.06.2021 15:49 GÜNCELLEME 22.06.2021 15:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız son bölümde Feride, Cana'nın karanlık tarafıyla yüzleşse de Nalan'ın mutluluğuna gölge düşmemesi için sükunetini korumak mecburiyetinde kaldı. Camdaki Kız'da Cana'nın türlü çirkinliklerine pabuç bırakmayan Feride, Nalan'ın Sedat ile bir ömür boyu beraberliğe evet dediğini görünce derin bir nefes almıştır. Gönül verdiği adamla yuva kurup düşlerini gerçekleştirse de kaygılarını bir türlü durduramayan Nalan'ın kriz geçirmesinin ardından Camdaki Kız 10.bölüm fragmanı geldi mi? Annesinden istediği desteği göremeyen Nalan, Hayri adındaki gizemli kişinin yardımcı olması meraklandırdı. 

Camdaki Kız Dizisinde Beklenmedik Gelişme!

Camdaki Kız 10.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 10.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı...

Camdaki Kız 10.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 10.bölümüyle Eylül içerisinde Kanal D’de sürprizler dolu sahneleriyle yayına girmesi bekleniyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sedat ve Nalan'ın düğün günü gelip çatmıştır. Nalan'a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Nalan ise annesinin yumuşak tavrı karşısında şaşırır. Öte yandan Nalan babasından hayatı ile bazı gerçekleri öğrenecektir.

Düğün bile olsa Cana Sedat'ın peşini bırakmaz. Ancak karşısına çıkan Feride engeli bütün olayları değiştirecektir.

Masumlar Apartmanı'nda seyircinin canını sıkacak gelişme! Ani gidişi sevenlerini memnun etmediMasumlar Apartmanı'nda seyircinin canını sıkacak gelişme! Ani gidişi sevenlerini memnun etmedi

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahseder. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söyler.

YORUMLAR 4
  • Seliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı diZilerini türk olmayanlar ,türkü sevmeyenler sevmezz
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aptal dizinin bu site de ne yeri var?
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahadır kardeşim haklısın, olay sana yorum yapan arkadaşın cevabında toplum bitmiş devlet zaten bitikti. 30 senedir uyarıyoruz dizileri seçerek izleyin 20 sene önceki dizilerin bilinç altına işledikleri şimdi ortaya çıkıyor. Taş üstüne taş koyarak medeniyet olmaz istersen marsa git ahlak terbiye yardımlaşma kalp inşası ile olur. Şu an lut kavmi seviyesindeyiz. Hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • malhun 2 yıl önce Şikayet Et
    saçma osmanlı dizilerini izle abdulhamidi izle kuruluşu izle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi