Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısı 2.sezon paylaşımıyla keyiflendirdi! Heyecanı iki katına çıkardı

Baştan aşağı değişen kadrosuyla yeni sezonu sabırsızlık içerisinde beklenen Uyanış Büyük Selçuklu projesinin yapımcısından müjdeli haber geldi. Uyanış Büyük Selçuklu'nun yapımcılığını üstlenerek başarılı çalışmalara imza atan Emre Konuk'un verdiği mesaj izleyenleri meraklandırdı. Barış Arduç'un 2.sezonda ekipte yer alacağını paylaşan Emre Konuk, setteki faaliyetlere aralık vermeksizin devam ettiğini duyurdu.

Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısı 2.sezon paylaşımıyla keyiflendirdi! Heyecanı iki katına çıkardı
Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısı 2.sezon paylaşımıyla keyiflendirdi! Heyecanı iki katına çıkardı
GİRİŞ 22.06.2021 10:00 GÜNCELLEME 22.06.2021 10:00
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

TRT1'deki başarısını görkemli bir sezon finaliyle taçlandıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonda birbirinden çeşitli sürprizleriyle ekrana dönmek için şimdiden gün saymaya başladı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah döneminin sona ermesiyle beraber Alparslan dönemine geçiş yapılacak olması ekran başındakilerin heyecan seviyesini katlayarak artırdı. 

ATV Kuruluş Osman'ın efsanesinden çok konuşulacak itiraf: ''Acaba bayılsam olur mu?''ATV Kuruluş Osman'ın efsanesinden çok konuşulacak itiraf: ''Acaba bayılsam olur mu?''

Uyanış Büyük Selçuklu projesinde usta oyuncu Mehmet Özgür'ün üstlendiği Nizamülmülk karakterinin haricindeki diğer tüm karakterlerin 2.sezonda olmayacağı bilgisi verilirken, yapımcı Emre Konuk'tan ses getirecek bir haber daha geldi.

Kardeşlerim 18.bölüm fragmanı: Cezaevine mi sevk edilecek? Aklanabilecek mi? Berk'ten çağrı...Kardeşlerim 18.bölüm fragmanı: Cezaevine mi sevk edilecek? Aklanabilecek mi? Berk'ten çağrı...

Başarılı yapımcı Emre Konuk, Barış Arduç’la birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya platformu Instagram aracılığıyla yayınlayarak, ‘’Dünyaları dize getiren Sultan Alparslan'ın ölümsüz destanını anlatacağımız dizimiz için çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Alp arslan karakterine emeğiyle yüreğiyle Barış Arduç can verecek’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Yeni sezon için zorlu ve yorucu bir çalışma temposundan geçen ve Sultan Alparslan karakteriyle TRT1 ekranlarında fırtınalar estirecek olan Barış Arduç da ''Gün sayıyoruz!'' diyerek heyecanını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

YORUMLAR 109
  • A mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    En sevdiğim diziyi bitirdiniz ,Alpaslanı başka zaman çekseydiniz,millet saçma sapan dizileri 3 4 yıl sürdürüyor siz oyuncu kadrosuyla bu kadar sevilen diziyi 1 yılda bitirdiniz ne akıla hizmet
    Cevapla
  • Admin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle izlemem m büyük Selçuklu dönemi bnm içinde kapandı
    Cevapla
  • Necmi Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamalar tam bir fiyasko. Heyecanım kalmadı maalesef...
    Cevapla
  • Samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Osman içinde entel oğlanı oynatmayın tutmaz dendi dinlemediler yalandan reyting rekoru diyorlar. Aşk filmine döndü. Uyanış ta aynı olur adam gibi birini koyun barış arduç kim yahu. Hoş kimi koyarsanız koyun BARBAROS başlıyor yakında diğer bütün diziler dizicik olacak ENGİN ALTAN DÜZYATAN.
    Cevapla
  • Boş ver 2 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanmı, güldürmeyin, Selçuklu bitti, yeni sezon da kendileri çeker kendileri izlerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi