TV8 Kırmızı Oda'ya herkesin ilgisini çekecek transfer! Seyircinin istediği nihayet gerçek oldu

TV8'de birbirinden iddialı oyuncuları konuk olarak ağırlayan Kırmızı Oda'da sürpriz bir transfer hamlesine daha imza atıldı. İzleyenlere duygu yoğunluğu yaşatacak kesitlerin aktarıldığı Kırmızı Oda'ya Deniz Uğur'un transfer edilmesi hayranlarını heyecanlandırdı. Uzun bir zamandır herhangi bir projede bulunmayan Deniz Uğur'un Kırmızı Oda ile kameralar karşısına geçecek olması sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

TV8 Kırmızı Oda'ya herkesin ilgisini çekecek transfer! Seyircinin istediği nihayet gerçek oldu
TV8 Kırmızı Oda'ya herkesin ilgisini çekecek transfer! Seyircinin istediği nihayet gerçek oldu
GİRİŞ 17.06.2021 10:41 GÜNCELLEME 17.06.2021 10:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Duyguların sel olup aktığı sahneleriyle medya gündemini çalkalayan Kırmızı Oda'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Oyuncu seçimindeki başarısı sayesinde ele alınan hikayeleri tüm gerçekçiliğiyle seyircisine yansıtan Kırmızı Oda dizisinin yeni transfer hamlesi çok konuşuldu. 

Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'Kuruluş Osman'ın ustası göze çarpan itirafıyla ortalığı salladı! 'Acaba bayılsam ayıp olur mu?'

Kanal D ekranlarında yayınlandığı döneme damgasını vuran Zalim İstanbul isimli dizi projesinde Seher karakterini üstlenen Deniz Uğur'un Kırmızı Oda'nın kadrosuna eklenmesi takipçilerinin yüzünü güldürdü. Tıpkı kendisi gibi oyunculuk alanında mesleğini icra eden Erdinç Gülener ile geçtiğimiz hafta hayatını birleştiren Deniz Uğur, reyting rekortmeni Kırmızı Oda'yla ekranların tozunu atmaya geliyor.

Cam Tavanlar 2.bölüm 2.fragmanı Sevilen diziyle resmen bir ilk yaşandı! Televizyon tarihinde...Cam Tavanlar 2.bölüm 2.fragmanı Sevilen diziyle resmen bir ilk yaşandı! Televizyon tarihinde...

Kırgın Çiçekler, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Yağmur Zamanı gibi dizi projelerinde sergilediği oyunculuk performansı sayesinde geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Deniz Uğur'un Kırmızı Oda'daki hikayesi sabırsızlık içerisinde beklenmeye başlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısından coşkuyu yükseltecek haber! Sürpriz paylaşımıyla yıkıp geçtiUyanış Büyük Selçuklu yapımcısından coşkuyu yükseltecek haber! Sürpriz paylaşımıyla yıkıp geçti

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı haber doğrultusunda Deniz Uğur’un önümüzdeki bölümlerde sürpriz bir karakter ve öyküsüyle Kırmızı Oda dizisinde boy göstereceğinin bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 3
  • Şükran 2 yıl önce Şikayet Et
    Cçok ıyı bir oyun cu evliliğinde cok mutıu olmasını dılıyoruö
    Cevapla
  • algı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne ÖNEMLİ , O kim ki ?
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    bilmem ilk defa duydum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!