CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gazeteci Şaban Sevinç'in Newyork Times gazetesine dayandırarak "Türkiye'nin Afganistan'a asker göndereceği" açıklamasına peş peşe sert tepkiler geldi, gazetciler arasında stüdyoda gergin anların yaşanmasına yol açtı. 

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafız Bölge programında Şaban Sevinç, İlker Yücel, Metin Özkan, kamuoyu araştırmacıları Can Selçuki ve Hilmi Daşdemir gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı konusunun ele alındığı sırada Şaban Sevinç'in Newyork Times gazetesine dayandırarak gündeme getirdiği "Türkiye'nin ABD ile anlaştığı ve Afganistan'a asker göndereceği" iddiası bir anda gerilime yol açtı. Türkiye'nin her yerde asker bulundurması gerektiği ve terörü kaynağında kurutması gerektiğini savunan gazeteci Metin Özkan ile Şaban Sevinç arasında adeta söz düellosu yaşandı. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • ali.k 08.07.2021 13:10
    bunlarin işi gücü bu devamli hainlik yapmak memlekete,başa gelincede bir çivi cakmamak hatta yapilanları kaybetmek. yaziklar olsun bunlara oy veren seçmenlere.
  • yiğido 08.07.2021 09:44
    ŞABAN - SANA EN KRAL DERSİ Verdi.
  • özkan 08.07.2021 09:41
    babasının medyasını takip ediyor adam.
  • Vatandaş 08.07.2021 00:50
    Şaban bilmez Amerikalı efendilerinden adam yerine konmadıkları için onlara bilgi gelmemiştir. Amerika bu gün Afganistandan çıkıyorsa Pakistan ve Türkiye orada Talibana alttan destek verip Amerikayı def etmesini istediği içindi. Bu gün orada iki gallip vardır mandacı satıcılar bilmez 1. Galip Pakistan 2. Galip Türkiye bunların hepsi danışıklı dövüş Amerikayı bırak Afganistandan silmeyi bize ve insanlığa karşı işledikleri suçlar için tarihten sileceğiz onların buradaki köpekleri gaflet uykusunda uyusun onlarında sırası geliyor.
  • Emrah 08.07.2021 00:07
    Metin Özkan ı Tebrik Ederim. Şaban Sevinç, Aklınca Algı peşinde..
Daha fazla yorum görüntüle