Barbaroslar fragmanı: Onları kendi kazdıkları kuyuya düşürecek! Vazgeçmek yok...

TRT1'den ortalığı kasıp kavuracak tarihi türdeki yapımı Barbaroslar'ın 2.fragmanı çarpıcı görüntüler eşliğinde dizi tutkunlarının beğenisine sunuldu. Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatına ilişkin bilinmeyenlerin kapısını aralayacak Barbaroslar'da Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe'nin omuz omuza verdiği sahne heyecanlandırdı.

GİRİŞ 23.08.2021 10:39 GÜNCELLEME 23.08.2021 10:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tarihi dizilerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, bu sefer de Barbaroslar'ı hanesine yazdırdı. Yeni yayın dönemine geçiş yapılmasıyla beraber ekrandaki ekran hayatına ilk adımı atacak olan Barbaroslar, tanıtım fragmanıyla göz doldurdu. 

ATV'nin sevilen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten keyiflendiren haber! Sürpriz tarih netleştiATV'nin sevilen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten keyiflendiren haber! Sürpriz tarih netleşti

Gerilim ve aksiyon dolu kesitlerin verildiği Barbaroslar'ın kilit isimleri olan Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin vurucu sözleri yeni bölüm fragmanında öne plana çıktı. İzleyenlerin etkisinden uzun bir süre çıkamayacağı sahnelerde imzasını taşıyacak olan Barbaroslar'da Akdeniz'i Türk gölü haline gelmesini sağlayan kahramanların öyküsü konu olarak işlenecek.

Kurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristinden bomba dizi geliyor! Olay olacakKurtlar Vadisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristinden bomba dizi geliyor! Olay olacak

Görkemli prodüksiyonu, hafızalardan silinmeyecek senaryosu ve kaliteli oyuncularıyla yolan çıkan Barbaroslar'ın yönetmenlik koltuğunda Taylan Biraderler oturacak. Ozan Aksungur, Cüneyt Aysan ve Oğuz Ayaz’ın senaristliğinde bulunduğu ve Es Film imzasıyla TRT’de tufan koparacak olan Barbaroslar’ın, Eylül ayı içerisinde yayın yolculuğunda yürümeye başlaması bekleniyor.

Barbaroslar’ın Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin dışında İsmail Filiz, Batuhan Bayar, Yetkin Dikinciler, İshak Caner Topçu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Gülcan Arslan ve Melis Babadağ bulunmaktadır.

YORUMLAR 11
  • gurbetchi 2 yıl önce Şikayet Et
    keske böyle kalitede yada daha iyi kalitede rasulullahin filmi yapilsada dünya alem keyif alarak, ders alarak, ibret alarak rasulallaha sevgileri, asklari artirarak baksak..
    Cevapla
  • sivasli 2 yıl önce Şikayet Et
    ellerinize sağlık
    Cevapla
  • Emıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanla bekliyoruz
    Cevapla
  • İZZ+TT+N 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten dizi harika görünüyor umarım hayal kırıklığına uğramam. Çünkü izleyeceğim ilk türk dizi olur nedense beni diğer diziler sarmadı ama bu benim tarzıma hitap ediyor izleyip görecez
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başlasada izlesek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...