Arka Sokaklar’ın Hüsnü Komiseri Özgür Ozan'dan flaş karar! Yeni sezonda...

Kanal D ekranlarından izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. 15 sezondur yayınlanmaya devam eden ve aksiyonun bir an bile eksik olmadığı yapımda yeni sezonda yola kimlerle devam edileceği dizi severler tarafından merakla bekleniyordu. Dizide Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ve Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik'in diziden ayrılma kararı almasının ardından Özgür Ozan'ın diziden ayrılma haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Arka Sokaklar'ın Hüsnü Komiseri dizideki geleceğiyle ilgili kararını verdi...

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Komiseri Özgür Ozan'dan flaş karar! Yeni sezonda...
Arka Sokaklar’ın Hüsnü Komiseri Özgür Ozan'dan flaş karar! Yeni sezonda...
GİRİŞ 28.07.2021 13:31 GÜNCELLEME 28.07.2021 13:31
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Arka Sokaklar, dizisinde Hüsnü Komiseri canlandıran Özgür Ozan karakteriyle bütünleşerek izleyicilerin ilgi odağı haline gelmişti. Ayrılık haberlerinin konuşulmasının ardından dizinin sıkı takipçileri sosyal medya hesaplarından başarılı oyuncuya çağrıda bulunarak dizide kalması yönünde talepte bulunuyordu. Özgür Ozan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İşler iyice karıştı" adıyla paylaşım yaparak akıllarda soru işaretlerine neden olmuştu. 16.sezonunun çekimlerine başlanacak Arka Sokaklar dizisinde devam edip etmeme konusunda Özgür Ozan kararını verdi. Kanal D ekranlarından yayınlanan yapım Eylül ayında tekrardan izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Özgür Ozan'ın aldığı Arka Sokaklar kararı...

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Komiseri Dizide Kalıyor!

Gazeteci Birsel Altuntaş'ın haberine göre yeni sezonda Zafer Ergin ve Özgür Ozan diziye veda etmeyecek. Kısa süre içerisinde Erler Film ile Özgür Ozan ve Zafer Ergin'in yeni sezon için masaya oturması bekleniyor.

Ayrıca ayrılmaz bir ikili haline gelen Özgür Ozan'ın yanında Şevket Çoruh'ta yeni sezonda diziye devam etme kararı aldı. Selin karakterine hayat veren Oya Okar'ın Eylül ayında yayınlanacak yeni bölümlerde yer alması bekleniyor.

Özgür Ozan Kimdir?

Özgür Ozan 1966 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Ankara'da ilkokul ve ortaokul eğitimini alan başarılı isim amatör olarak tiyatrolarda çalıştı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol ile ilgilenen Ozan, sporun ardından Tiyatroya olan ilgisinden dolayı İzmir'de bulunan 9 Eylül Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünü kazandı.

İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğunda çeşitli oyunlarda rol alan isim Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Televizyona ilk olarak Susam Sokağa dizisinde başlayan Özgür Ozan zirve noktasını Çocuklar Duymasın dizisinde Selami rolüyle yaptı. 2006 yılından bu yana Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Komiser karakterine hayat veriyor.

YORUMLAR 32
  • Fatıma kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende arka sokaklar oyuncularına hayranım ve onların sayesinde dünya şampiyonu oldum şimdi ise izmir'de müsabaka'ya gircem umarım beni destekler oyuncular ve bana özel bir video yükler
    Cevapla
  • Önder Öncü 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü ve Rıza kalıyor! Rıza der ki "kimse bir yere gitmiyor!" İnşallah bu dizi yıllarca devam eder. Arka Sokaklar olmadan asla ve katta yapamam! ARKA SOKAKLAR'I ÇOK ama ÇOK SEVİYORUM!
    Cevapla
  • WAY TÜRKİYEM 2 yıl önce Şikayet Et
    BULDUNUZ 50 SENE İZLEYECEK GÜZEL TEMİZ VE MASUM İNSANLARI YÜKLENİN BAKALIm :)))
    Cevapla
  • Zilab 2 yıl önce Şikayet Et
    Alp için Bi şey söylenmemiş?
    Cevapla
  • Selda 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindim ya Hüsnü suz arka sokaklar olamaz tadı kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!