Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismini ekranlara dönüyor! TRT 1 Teşkilat dizisinden bomba transfer!

Yayınlandığı döneme damga vuran reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi dizisinin başarılı oyuncusu ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu sezon TRT1'de izleyici buluşan Teşkilat dizisinin yeni sezon öncesinde oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Kısa sürede adından sıkça bahsettiren Teşkilat aksiyon sahneleri ve oyuncularıyla yeni sezona hazırlık yapıyor. İşte Kurtlar Vadisi dizisinden Teşkilat kadrosuna dahil olan o isim...

Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismini ekranlara dönüyor! TRT 1 Teşkilat dizisinden bomba transfer!
Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismini ekranlara dönüyor! TRT 1 Teşkilat dizisinden bomba transfer!
GİRİŞ 26.07.2021 17:51 GÜNCELLEME 26.07.2021 17:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği, Kalpsiz Adam, Hırsız Polis gibi dizilerden tanıdığımız başarılı oyuncu Hakan Boyav, ekranlara dönüyor. Türk dizi tarihinin şüphesiz en fazla konuşulan dizisinde " Kara" karakterine hayat veren isim son olarak Payitaht Abdülhamid dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Gösterdiği performansla dizi severlerden tam not alan Hakan Boyav'ın rol alacağı yeni dizi belli oldu. Başrollerini Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi ikinci sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor. Yayınlandığı günden bu yana sosyal medyada en fazla konuşulan yapımlardan olan Teşkilat dizisi olay örgüsüyle dikkat çekiyor. İşte yapılan son transferlerle Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu...

Hakan Boyav Teşkilat Kadrosuna Katıldı!

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde " Mahmut Paşa" karakterini canlandıran ve Kurtlar Vadisi dizisinde " Kara" rolüyle hafızlara kazınan Hakan Boyav Teşkilat dizisi kadrosuna katıldı. 

Yayınlanacağı ikinci sezonda izleyici karşısına oldukça iddialı çıkmak isteyen Teşkilat dizisinin yönetmenliğini Burak Arlıer ve Burak Müjdeci yapacak.

Yayınlandığı ilk günden beri aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı Teşkilat dizisinde bazı değişimler yaşanacağı gelen bilgiler arasında. Ekibe yeni katılan oyuncular ile birlikte bu sezonda Teşkilat dizisi adından sıkça bahsettirecek.

YORUMLAR 8
  • keşkem 2 yıl önce Şikayet Et
    yeni sezonda payitaht'da yer almayacak o zaman.?
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht final yaptı
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    oyy oyy
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht bitti gardes
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht final yaptı.
    Cevapla
  • LoSTaT 2 yıl önce Şikayet Et
    payitaht final yapmadımı
    Cevapla
  • Misafir66 2 yıl önce Şikayet Et
    Analmadigim niye kurtlar vadisinin efsane oyuncusu deniliyor! kurtlar vadisi mi kaldi....adam ondan sonra oyunculuk yapmadimi? Mahmut pasa rolunu bin kat daya iyi idi. kurtlar vadisi bitmistir...gelmez artik...gelsede tutmaz. bosuna reklamini yapip durmayin!
    Cevapla
  • sadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi sana çok dokunmuş anlaşılan FETÖcü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün