Show TV'den beklenmedik karar! O dizi için final kararı alındı! Bugün son kez yayınlanacak!

Show TV ekranlarından yayınlanan ve itfaiyecilerin yaşantısını konu alan "Kahraman Babam" dizisi için final kararı alındı. Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi izleyicilerde beklenen etkiyi yaratmadı. İlk olarak " Kırmızı Kamyon" ismiyle dizi severlerin karşına çıkan yapım iyi bir reyting yakalamayınca ekrandan çekilmişti. İşte final kararı alınan dizide yaşanan son gelişmeler...

Show TV'den beklenmedik karar! O dizi için final kararı alındı! Bugün son kez yayınlanacak!
Show TV'den beklenmedik karar! O dizi için final kararı alındı! Bugün son kez yayınlanacak!
GİRİŞ 26.07.2021 17:51 GÜNCELLEME 26.07.2021 17:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlk kez Mart ayında yayınlanan ve ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran "Kırmızı Kamyon" dizisi ilk denemesinde hüsrana uğramıştı. İzleyicide beklenen etkiyi yaratmayan yapım kısa süreliğine ekranlara ara vermişti. Bu sürede çekimlerine devam eden dizinin yayın tarihi değiştirilmişti. Türk dizi tarihinde bir ilke atarak itfaiyecilerin yaşantısının konu alındığı yapımda oyuncular İtfaiye teşkilatından eğitim desteği bile almıştı. Reyting savaşlarının yaşandığı sezonda kendine yer bulamayan yapım yaz dizisi olarak izleyicilerin karşısına ikinci kez çıktı. Ancak hayal kırıklığı yaratan reytingler nedeniyle Show TV final kararı aldı. 

26 Temmuz Pazartesi Günü Son Kez Ekranlara Geliyor!

Kahraman Babam dizisi 8. bölümü ile birlikte final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerde istenen reyting oranını yakalayamaması sonu oldu. Çekimlerine başlandığından itibaren farklı konusuyla başlangıçta ilgi çeken yapım ekranda beklediğini alamadı. Dizinin son bölümü 26 Temmuz Pazar günü ekrana gelecek.

Kahraman Babam dizisinin yönetmenliğini Osman Kaya yaparken, senaryosu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya tarafından yazılıyordu. Son olarak Söz dizisinde yakaladığı çıkışla dikkat çeken Görkem Sevindik ise dizinin başrol oyuncularından birisiydi.

Show TV'nin kış dizilerinin final yapmasının ardından Cam Tavanlar'ın ardından Kırmızı Kamyon dizisi de ekranlara veda etti. Show TV dizilerinin ekrana veda etmesinin ardından nasıl bir yayın akışıyla yola devam edeceği izleyiciler tarafından merak ediliyor.

YORUMLAR 4
  • Özlem 2 yıl önce Şikayet Et
    Final den vazgeçin gününü değiştirin mesela
    Cevapla
  • bayırbucak 2 yıl önce Şikayet Et
    sen itfaye dizisine entrikaları sokarsan izlenmez tabi yok kumandanın karısı yok kayınço kayınçomun karısı adam kumandan oğlan kız çalışıyor hanım çakma marka elbise dikiyor. hemen parAsız borç içinde geçim sıkıntısı v.s v.s yormayın izleyiciyi...
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir Dizi mi varmış Allah Allah.
    Cevapla
  • filistin 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşanlı sadece söz de olduğu gibi yan karakter olabilir ... dizi için başrol olacak bir oyuncu değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!