Masumlar Apartmanı ekibine kim getirilecek? Üç ismin birden adı geçiyor: Şaşırtıcı iddia...

TRT1'in övgü toplayan yapımı Masumlar Apartmanı 2.sezon öncesinde üst üste gelen iddialar izleyenlerin kafasını allak bullak etti. Masumlar Apartmanı'nda İnci'nin senaryosunun tamamlanmasıyla beraber yerine kimin geleceği soru işareti oluştururken, ileri sürülen iddialara göre çeşitli oyuncuların adı geçti. Bu isimler arasında ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve Demet Özdemir bulunuyor.

Masumlar Apartmanı ekibine kim getirilecek? Üç ismin birden adı geçiyor: Şaşırtıcı iddia...
Masumlar Apartmanı ekibine kim getirilecek? Üç ismin birden adı geçiyor: Şaşırtıcı iddia...
GİRİŞ 03.08.2021 09:20 GÜNCELLEME 03.08.2021 15:18
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

TRT1'in başarılı projesi Masumlar Apartmanı, yoğun geçen bir sezonu geride bırakıp akıllardan silinmeyecek sezon finaliyle yolculuğuna kısa bir mola vermişti. Farah Zeynep Abdullah'ın oynamış olduğu İnci karakterinin zamansız vedası yürekleri paramparça ederken 2.sezonda yerine hangi oyuncunun geleceği akılları epey kurcalamıştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si TRT1'in sürpriz projesine transfer oldu! Bakın ne yapacak?Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si TRT1'in sürpriz projesine transfer oldu! Bakın ne yapacak?

Masumlar Apartmanı'nda eşinin ölümüyle derinden sarsılan Han'ın yeni partnerinin kim olacağı dört gözle beklenirken birbiri ardına sıralanan iddialar ortalığı fena halde karıştırdı. İnci'nin gidişinden sonra boşalan koltuğu dolduracak isim için Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar gibi sevilen isimlerin adının geçmesi izleyenlerin heyecan düzeyini en uç noktaya taşıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan usta isimden şaşırtıcı proje! Yeni dizisi olay olduEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan usta isimden şaşırtıcı proje! Yeni dizisi olay oldu

Bilindiği üzere Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonunda oynayacağı ileri sürülen Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar gibi isimlerin öncesinde Fahriye Evcen'in adı geçmiş, ancak çok geçmeden ünlü oyuncunun TRT1'in rekortmen projesi Uyanış Büyük Selçuklu'ya katılacağı haberi paylaşılmıştı. Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar'ın dahil olup olmayacağı belirsizliğini korurken, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle yakından tanıdığımız Demet Özdemir'in Masumlar Apartmanı ikinci sezonuna transfer edileceği iddiası ortalıkta dolaşmaya başladı.

YORUMLAR 62
  • Merve 2 yıl önce Şikayet Et
    Alina Boz
    Cevapla
  • Sevinç 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ne demet nede serenay olmaz daha etkileyici oyunuyla mükemmel biri mesela burcu biricikmi idi onun adı o olabilirdi
    Cevapla
  • Gökçe 2 yıl önce Şikayet Et
    Gökçe Bahadır tam süper olur
    Cevapla
  • Nuray 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yapmacık onlar mimikleri hareketleri hic dogal degil inşaAllah ikiside gelmez daha samimi biri olur insaAllah sevdigimiz diziden sogutmayin bizleri
    Cevapla
  • Sema 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerek varmı hicbirı doğal değik zaten dizinin kadrosu mükemmel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün