Ünlü Şarkıcı Haluk Levent hastalığı için yardım istedi! Gelen tepkilerin üzerine paylaşımını kaldırdı!

Ünlü Şarkıcı ve AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yakalandığı hastalık için takipçilerinden yardım istedi. Son zamanlarda yaptığı yardımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme sıkça gelen ünlü isim sonrasında paylaşımını kaldırarak tepki gösterdi...

Ünlü Şarkıcı Haluk Levent hastalığı için yardım istedi! Gelen tepkilerin üzerine paylaşımını kaldırdı!
Ünlü Şarkıcı Haluk Levent hastalığı için yardım istedi! Gelen tepkilerin üzerine paylaşımını kaldırdı!
GİRİŞ 10.08.2021 10:03 GÜNCELLEME 10.08.2021 10:03
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sosyal sorumluluk projeleri ve kurduğu dayanışma platformu ile yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Toplumsal olaylara duyarlığıyla bilinen ünlü sanatçı yakalandığı hastalığın tedavisi için sosyal medyadan yardım istedi. Birçok  internet sitesinde ve sosyal medyada oldukça konuşulan konu sonrası Haluk Levent paylaşımını kaldırarak tepki gösterdi...

"Vücuduma Yayılmadan Tedavisini Yaptırmak İstiyorum"

Twitter hesabından açıklama yapan Haluk Levent, ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun yaşadığını takipçileriyle paylaştı.

Ünlü sanatçı paylaşımında " Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bi şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı." ifadelerini kullandı.

Tedavi olmak istediğini vurgulayan Haluk Levent " Bi yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa. 1 yıldır kaşınıyor mübarek." sözleriyle takipçilerinden yardım istedi.

" Yazmaz Olaydım"

Yaptığı paylaşımın ardından sosyal medyada ve internet sitelerindeki  haberlere konu olan isim Twitter hesabından sitem dolu yeni bir paylaşım yaptı. " Kollarımda 2 yerde , diz kapaklarımda 2 yerde kaşıntı var diye yazdım.

Yazmaz olaydım. Tüm Facebook sitelerinde hastaneye kaldırıldığım yazmış. Şaka gibi, arayan arayana." ifadelerini kullandı. AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, hastalığı için yardım istediği paylaşımı kaldırdı.

YORUMLAR 21
  • Özge 2 yıl önce Şikayet Et
    Badem yemek iyi gelir.gunde bir avuç
    Cevapla
  • Bitkisel-tedavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dert veren allah şifa 'da allah'tan ama dermanı aramak lazım
    Cevapla
  • Fenasis 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bende 10 senedir vardı .kurtulamadım merhemler ilaclat geçici rahatlik veriyordu.arkadaşımın tavsiyesi üzerine sülük vurdurdum ellime harika bir sonuç 1 haftada geçti .tavsiye ederim egzama hastaliğı olanlara
    Cevapla
  • İsmix 2 yıl önce Şikayet Et
    Koş Sevim kavga çıktı
    Cevapla
  • İsmix 2 yıl önce Şikayet Et
    Elma sirkesi sürülür karaciğer temizliği ve maydonoz limon kürü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!