Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Ortam buz kesiyor! Sinirlerini altüst eden olay: Gözler Nalan'da...

Kanal D'de heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle yayın hayatına son sürat devam eden Camdaki Kız'da Feride'nin baskısının dozu en yükseğe çıkmıştır. Camdaki Kız 11.son bölümde, Nalan'ı çok sert kurallar çerçevesinde yetiştiren Feride, bu sefer de dürbün yardımıyla Nalan'ı gözetlemesi yeni bir krizin daha doğmasına zemin hazırladı.

Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Ortam buz kesiyor! Sinirlerini altüst eden olay: Gözler Nalan'da...
Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Ortam buz kesiyor! Sinirlerini altüst eden olay: Gözler Nalan'da...
GİRİŞ 23.09.2021 11:37 GÜNCELLEME 23.09.2021 11:37

Son derece gergin bir atmosferin oluştuğu Camdaki Kız dizisinin son bölümünde, Feride'nin baskılarının şiddetlenmesiyle beraber Nalan için çember giderek daralmaya başlamıştır. Camdaki Kız 11.son bölümde, Çocukluğundan bu yana Feride'nin hiçbir sözünün dışına çıkmayan ve hayatını yalnızca onun kaideleri etrafında şekillendiren Nalan'ı bu kez daha zor bir imtihan beklemektedir. Feride'nin dur durak bilmeyen baskıları yetmezmiş gibi bir de Rafet'inkiler eklenince Camdaki Kız dizisinde Nalan sarsıcı bir darbe daha alır. Yapacaklarında sınır tanımayan ve kimsenin söylediklerine kulak asmayan Feride, dürbünle Nalan'ın özel yaşantısını yakından takip etmesi şaşkınlık etkisi meydana getirirken Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı yayına girdi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: ''Hesabı keserim!'' Sözleriyle nokta atışı yapıyorBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: ''Hesabı keserim!'' Sözleriyle nokta atışı yapıyor

Camdaki Kız 12.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Seda Altaylı Tuğutlu'nun senaristliğinde bulunduğu, Nadim Güç'ün yönetmenliğini üstlendiği OGM Pictures imzasıyla Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamı dizi tutkunlarını ağırlayan Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız 12.Bölüm Fragmanında Şiddetli Kavga! İzlemek İçin Tıklayınız...

Camdaki Kız 12.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 12.bölümüyle 23 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00’da izleyenlerin karşısına geçecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer