Bir Zamanlar Çukurova 105.bölüm 2.fragmanı: 'Geleceği varsa göreceği var!' Korkusuzca meydan okuyor

Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde birbiri ardına kötülükler yapıp Demir ile Züleyha'ya hayatı zindan eden Ümit, son yolculuğuna uğurlandı. Bir Zamanlar Çukurova'da gözünü hırs bürüyen Ümit'in yolun sonuna gelmesi Fikret'i derinden yaralar. Hande Soral'ın oynadığı Ümit karakterinin vedasıyla bir dönem kapanırken Bir Zamanlar Çukurova 105.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 23.09.2021 11:26 GÜNCELLEME 23.09.2021 11:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV'de yayına girdiği her hafta reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit'in cenaze töreni yapıldığı esnada yürek burkan manzara ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova 104.son bölümde, Hem Demir'in hem de Züleyha'nın burnundan fitil fitil getiren ve istediklerine ulaşma uğrunda her yolu kendisine mübah gören Ümit'in sonu hazin oldu. Bir Zamanlar Çukurova'da değer verdiği insanın ellerinin arasından kayıp gitmesiyle dünyası başına yıkılan Fikret, olanlardan kendisini sorumlu tutuğu için büyük bir vicdan azabı çeker. Onun yurt dışında kalkıp Adana topraklarında yaşamaya başlamasının ve Yamanlar ailesinden intikam almaya koyulmasının sebebi olduğu için yaşadığı suçluluk duygusunun etkisiyle başını taşlara vururken Bir Zamanlar Çukurova 105.bölüm fragmanı geldi.

Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Rafet'i çıldırtan olay! ''Sen annenin yüzüne nasıl bakacaksın?''Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Rafet'i çıldırtan olay! ''Sen annenin yüzüne nasıl bakacaksın?''

Bir Zamanlar Çukurova 105.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dört sezondur ekranlarda istikrarlı bir şekilde başarısını sürdüren Bir Zamanlar Çukurova 105.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Beklenmedik Ayrılık! Ümit'in Cenazesinde Duygusal Dakikalar...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: ''Hesabı keserim!'' Sözleriyle nokta atışı yapıyorBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: ''Hesabı keserim!'' Sözleriyle nokta atışı yapıyor

Bir Zamanlar Çukurova 105.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığında yer aldığı ve Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği Tims&B Productions imzasıyla her Perşembe akşamı reyting sıralamasındaki başarısıyla dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova 105.bölümüyle 23 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00’da ATV ekranlarında seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

YORUMLAR 2
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    ne dizi ya yama yama kalitesiz bir sey konu tam sapiklik kim kime denk gelir ise
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Barbaroslar....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…