Yargı 3.bölüm 2.fragmanı: Cinayetin düğümü yavaş yavaş çözülüyor! Sır perdesi aralanacak...

Hem hikayesiyle hem de oyuncuların etkileyici performansıyla seyircisinin övgü mesajlarını peş peşe sıraladığı Yargı dizisinde yüzleşme zamanı geldi. Yargı 3.bölüm fragmanında, kardeşinin vefatının acısıyla yanıp kavrulan Ceylin zorlu bir imtihandan geçerken, Ilgaz'ın ise babasını sorguya çektiği sahne nefesleri kesti.

GİRİŞ 02.10.2021 11:00 GÜNCELLEME 02.10.2021 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yargı son bölümde, kardeşinin cinayete kurban gitmesi üzerine Ceylin büyük bir yıkıma uğrar. Üzüntüsünü iliklerine kadar hisseden ve derin bir çaresizliğe kapılan Ceylin önemli yol ayrımına girecektir. Yargı 3.bölüm fragmanında otomobilin içinde ortaya çıkan çarpıcı fotoğraf ortamı bir anda hareketlendirir.

Kanunsuz Topraklar 2.bölüm fragmanı: 'Kim eşkıya kim bey göreceksiniz!' Bıçaktan keskin sözler...Kanunsuz Topraklar 2.bölüm fragmanı: 'Kim eşkıya kim bey göreceksiniz!' Bıçaktan keskin sözler...

Gelecek hafta yaşanacaklar hakkında önemli tüyolar veren yeni bölüm fragmanında, şaşkınlık etkisi meydana getiren fotoğraf yüzünden Ceylin ile Ilgaz arasında soğuk rüzgarlar eser. Yargı 3.bölüm fragmanında öne çıkan ayrıntılardan bir tanesi de, gerçeklerin ağırlığı karşısında ezilen ve ne yapacağını bilemez hale gelen Ilgaz'ın Metin'e hesap sorması oldu.

Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olup bitenlerden sonra babasını karşısına alan Ilgaz'ın ''Bunca yıl senin gibi olmak için her adımımı iki kere düşündüm. Arkadaşlarım eğlenirken ben erken büyüdüm. Bir an hataya düşmedim.'' şeklindeki çıkışı izleyenleri ekran başına kilitledi. Yargı yeni bölüm fragmanında, cevabını veremeyeceği bir yol giremediğinin ve arkasından iş çevirmediğinin özellikle altını çizen Ilgaz'ın ''Ne yaptın baba sen? Ne saklıyorsun anlat!'' sözleri yeni bölüme damgasını vuracak.

YORUMLAR 1
  • nusret 2 yıl önce Şikayet Et
    bence inci metinin kızı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi