Sivas’ta köy hayatı deneyimi Bahar Kapıda’da

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Sivas’tan evlere konuk olacak.

Sivas’ta köy hayatı deneyimi Bahar Kapıda’da
Sivas’ta köy hayatı deneyimi Bahar Kapıda’da
GİRİŞ 01.10.2021 12:46 GÜNCELLEME 01.10.2021 12:46

İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Anadolu’yu karış karış gezen Bahar Kapıda ekibi bu hafta kangalıyla, kömbesiyle ve sıcacık insanıyla Sivas’tan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak manda otlatan bir amcayla sohbet etti. Manda sütünün diğer sütlerden farkını öğrenen Bahar Gelir, amcaya besiciliğe dair merak ettiklerini sordu. Bahar Gelir daha sonra tırpanla ot biçen köylülerin yanına gitti. Eline tırpan alan Gelir, şehir hayatı ve köy hayatı arasındaki farkları konuşurken tarlada ot biçme deneyimi yaşadı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak yolda rastladığı yaşlı bir çiftle koyu bir muhabbete daldı. Amca ve teyzenin tatlı atışmalarını körükleyen Bahar Gelir, onların hayat hikayelerini dinlerken kah duygulandı kah kahkaha krizine girdi.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

 

Program Adı        :  BAHAR KAPIDA

Yayın Tarihi          : 03 Ekim 2021 Pazar

Yayın Saati           : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler