Barbaroslar'da 2 ayrılık 2 transfer! TRT1'de 6.bölümü yayınlanacak dizide gidişatı etkileyecek karar

Yayına girdiği ilk günden bu yana önemli bir ivme yakalayan ve göz dolduran sahneleriyle izleyenlerin takdirini kazanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda beklenmedik bir değişiklik yapıldı. Diriliş Ertuğrul'la zirveye yükselen Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz'le başarısını kanıtlayan Ulaş Tuna Astepe'yi bir araya getiren Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yeni senaristleri duyuruldu.

Barbaroslar'da 2 ayrılık 2 transfer! TRT1'de 6.bölümü yayınlanacak dizide gidişatı etkileyecek karar
Barbaroslar'da 2 ayrılık 2 transfer! TRT1'de 6.bölümü yayınlanacak dizide gidişatı etkileyecek karar
GİRİŞ 21.10.2021 16:33 GÜNCELLEME 21.10.2021 16:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tarihi dizileriyle son yıllarda milyonlarca kitleye ulaşan TRT1'in yeni gözdesi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı tüm rakiplerini geride bırakarak reytinglerde 1.lik tahtına oturdu. İzleyenlerde hem merak hem de heyecan duygusu uyandıran ve birbirinden iddialı sahneleriyle seyircisinin tüm dikkatini üzerine çeken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda sürpriz bir değişikliğe imza atıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Covid-19 ayrılık getirdi! Testi pozitif çıkınca yerine başkası geçtiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Covid-19 ayrılık getirdi! Testi pozitif çıkınca yerine başkası geçti

Daha ilk bölümüyle bile dizi severlerin öve öve bitiremediği diziler arasına yerleşen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı projesinin senaryosunu kaleme isimlerde değişiklik kararı alındı. Çok uzun bir ekran ömrünün olmasına rağmen seyircisinin ilgi düzeyinin her dönemde yüksek olduğu Diriliş Ertuğrul dizisi ve TRT1'de ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin senaristi Serdar Özönalan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yeni senaristi oldu.

İzleyenleri geçmiş zamanlara götürerek tarihsel bir yolculuğa çıkaran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin bir diğer senaristi ise Hasan Erimez olarak belirlendi. Tıpkı Serdar Özöanalan gibi bir dönem Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin senaristliğini üstlenen Hasan Erimez'in, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde senaristlik görevini icra etmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 7
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Trt yi anlamak mümkün degil ulaş gibi ve masumlar apartmanindaki oyunculari nasil aliyorsunuz filmlerini hiçmi izlemediniz? Hicmi edepli oyuncu yok piyasada?
    Cevapla
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuğun ahlakı yoktur ahlaksızlık oluşturan yönetmen ve senaristler seçenler oyunculardır ahlaklı yetiştir ahlaklı olsun kardeşim boş atma
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Olmaz olur mu yahu. Bahadır yenişehiroğlu mesela. Fakat bu alan biraz geç kaldığımız bir alan. Senaryo ve dizi film endüstrisi ile hafiften yakaladık gibi. Lakin daha bizden senaryolar ve filmler için ha gayret ha gayret
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncunun edeplisi olmaz.Rol imamsa imamı oynar.Sapıksa sapığı oynar.
    Cevapla
  • ercnalb 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı derecede basit animasyon lar kullanıyorlar daha gerçek deniz göremedik
    Cevapla
  • Arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle animasyonlar çok. Hep durgun bir deniz var. Aksiyon olması lazım.
    Cevapla
  • isa 2 yıl önce Şikayet Et
    çok animasyon kullanıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası