Beklenen fragman geldi! Diriliş Ertuğrul yapımcısı Destan ile şimdiye kadar yapılmamışı yaptı

Bir yıl boyunca hazırlık aşamasından geçen ve izleyenlere bir ilki sunmaya hazırlanan Destan dizisi hem konusuyla hem de oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri çekti. Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul'un yapımcılığında bulunan Mehmet Bozdağ, Destan'ın çekimlerinin başlatıldığının müjdesini verdi. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisini bir araya getiren Destan dizisinden izleyenlerde merak uyandıran tanıtım fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.11.2021 22:09 GÜNCELLEME 21.11.2021 22:09
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gerek oyuncuların kostümleri gerekse sahnede kullanılan dekorlarla göze çarpan Destan dizisi Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında televizyon ekranlarındaki yerini alacak. Bilindiği üzere ülkemiz başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde en fazla seyredilen projeler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman projelerinin başarılı yapımcısı Mehmet Bozdağ, aktif biçimde paylaşımlarda bulunduğu sosyal mecra üzerinden müjdeli gelişmeyi resmen duyurdu.

Kuruluş Osman 67.bölüm fragmanı 'Gizli savaşı öyle keyifliydi ki, insan o savaşa dahil olmak istiyor!'Kuruluş Osman 67.bölüm fragmanı 'Gizli savaşı öyle keyifliydi ki, insan o savaşa dahil olmak istiyor!'

Geçtiğimiz sezon final yapan diziler kervanına katılan Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteriyle geniş bir kesimin gönlünde taht kuran Ebru Şahin'i başrole getiren Destan, bir dönem dizisi olma niteliği gösteriyor. Diziye özel bir plato hazırlanan ve bir yılın sonuna gelindiğinde hazırlık evresini tamamlayan Destan dizisini dizi tutkunlarıyla buluşturacak olan Mehmet Bozdağ, söz konusu projenin çekimlerinin Beykoz Riva'da gerçekleştirileceğini açıkladı.

Destan Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yaptığı paylaşımda, ''Destan'da izleyicinin dönem, hikaye ve prodüksiyon açısından ilk kez böyle bir yapım izleyecekleri'' bilgisini vermiş ve ''Destan dizisinin; prodüksiyonu, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye'de değil dünyada da çok konuşulacağı'' açıklamasına imza atmıştı.

Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Bu kez beklenmeyeni yaptı! Şaşkınlıktan küçük dilini yutuyorMasumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Bu kez beklenmeyeni yaptı! Şaşkınlıktan küçük dilini yutuyor

Çekim süreci başlatılan Destan dizisinin yayın tarihi şu an için henüz belirlenmemekle beraber, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'ın yapımcısı Bozdağ, açıklamalarında seyircisini yakından ilgilendirecek tüyolara yer verdi.

Teşkilat 18.bölüm fragmanı: Namertlere cesurca rest çekiyor! Zehra'nın başı büyük belaya giriyorTeşkilat 18.bölüm fragmanı: Namertlere cesurca rest çekiyor! Zehra'nın başı büyük belaya giriyor

Yönetmenlik koltuğunda Emir Khalilzadeh'in oturduğu, senaristliğinde Ayşe Ferda Yılmaz ile Nehir Erdem'in bulunduğu, hem yapımını hem de proje tasarımını ise Mehmet Bozdağ'ın üstlenmiş olduğu Destan dizisi iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 21
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Destan dizisine kötü ýorum ýapanlardan bykdym
    Cevapla
  • Bayram korkmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi tutmaz
    Cevapla
  • Ahmet Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadını izleyeceğime TV izlemem daha iyi. Üstelik Mehmet Bozdağ gibi tarihi mahveden bir yapımcıyla hiç izlemem
    Cevapla
  • Gurme 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok boş bı film oyuncuları 5 kuruş etmez hercaide her bölüm ağlıyan kız burda baş rol yapıyo
    Cevapla
  • konyali 2 yıl önce Şikayet Et
    asya ve avrupa hunları....göktürkler...uygurlar...pek cok devlet....kagan....han...varken....boyle basit konular izleyicinin ilgisi cekmez....bu dizi 5 bolum sonra yayindan kaldirilir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek